Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pametni bodte…

Pametni bodte…

Ja…pamet u roke…pa uživajte še naprej…cauci…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

He he … pamet u roke??? … Kakšna pamet? Kaj je to????

A … to je tisto, ki je šlo en teden in pol nazaj gobe nabirat … pa še ni prišlo nazaj … :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja…to bo to!
Tudi zame velja,sam je še več cajta ni nazaj…..:-(
Cmoka Bugi?A seksneva kaj danes?
🙂
Sp

Hah … srce moje … … … :))))))))))))) … pa lahko bi, a ne? :)))) ;)))))

Jst sem že cel teden in pol na suhem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Že prej sem sončku po telefonu jokcala … pa … he he … mogoče me pa le danes z lisicami uklene … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

“mogoče me pa le danes z lisicami uklene … “…..A jih rabiš?

Ehm … he he … … … … … … ne rabim jih … … … … :))))) … sam so pa fajn … ;))))))))))) :)))))))))))))))) … čeprav potem zapestja in gležnji mal bolijo … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

“čeprav potem zapestja in gležnji mal bolijo … ” jih lahko oblečeš u kako mehko blago in pol bojo zgledle prou res take kot iz sex šopa

Jah … … to bi bilo skorajda izvedljivo … … … čeprav tudi če malo drsa in pusti sledove … … … ni nič hudega … ;))) :)))))

lp, Bgv

Če pusti sledove, bomo pa vsi vedli, da je blo neki na stvari…
Sej ni važno kako……, samo da se……

Ho hooo … če bo kej na stvari … bo deeeeeeeeeeeeeefinitivno dobro … Že ko mi je dal degustacijo sem skoraj v trans padla … :))))))) … dvakrat … :)))))))))))))))))))))))

Ups … Bgv … tiho … Ne smeš glih vsega povedat … :)))))) ;))))) …

lp, Bgv

“Že ko mi je dal degustacijo sem skoraj v trans padla … :))))))) … dvakrat … :)))))))))))))))))))))))…………………ma a je kej že ratalo?

Ma neki malga je blo, ne … :))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;))))))))))

Lp, Bgv

ma kolko ma mičknga

Uh … ne mičknga … … … ima kar … hm … bom raje tiho … :)))))))))))))))))))) …

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … me jeziš … provociraš … Lump!!! :)))))

Lp, Bgv

Sej sm ti uni dan povedu, da rad pikam, kjer….

He he … vem vem … … … … …. in jst nasedem ku … … ehm … ku kura … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Tko se mi dopade….

Haaaaaaaaaaaah … … … ne ne ne … … … ne boš me več … :))))))) he he he …

Lp, Bgv

Se pravi, da si ne želiš še malo ledu..

Ok … zgleda, da sem izgubila nit … KAKEGA LEDU NEKAJ?????? :))))))

Lp, Bgv

Osel, pa te stvari…

Ahaaaaaaaaaa … tisti led … … :)))))))))))))))))))) … … … Jah … ehm … ne … ne rabim ledu … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

OK…Uživaj…moram it….family pa te stvari…CIAO….Pa čim manj ledu….

New Report

Close