Pametni Trumo se je odločil da ne bo več reševal rit Evropejcem.
Ameriško ministrstvo za zdravje in socialne zadeve je posodobilo uradne definicije pojmov, kot so spol, ženska in moški, po izvršnih ukazih predsednika Donalda Trumpa, ki omejujejo pravice transspolnih oseb.
Smernice ponavljajo stališče Trumpove administracije, da sta moški in ženska edina dva spola in ju ni mogoče spremeniti.
To je bila ena prvih potez Roberta F. Kennedyjev čoln, potem ko je bil prejšnji teden potrjen za ministra za zdravje in socialne zadeve.
“Ta administracija zvezni vladi vrača zdrav razum in biološko resnico.” “To je konec politike prejšnje administracije, ki je poskušala vgraditi ideologijo spola v vse vidike javnega življenja,” je dejal Kennedy.
Trump želi končati promocijo “ideologije spola”, izraza, ki ga konservativne skupine pogosto uporabljajo za označevanje ideologij, ki spodbujajo netradicionalne poglede na spol in spol. Aktivisti za človekove pravice menijo, da je izraz dehumanizirajoč in anti-LGBTQ pripoved.
Pravice transspolnih so v zadnjih letih kontroverzna politična tema. Več republikancev se je med volilno kampanjo novembra 2024 zavzemalo za spremembo zakonodaje o transseksualcih.
Trump je prvi dan svojega mandata podpisal vrsto izvršnih ukazov, s katerimi je končal vrsto politik, namenjenih spodbujanju rasne enakosti in zaščiti pravic LGBTQ+ oseb.
Z podpisom izvršnega ukaza, ki končuje ideologijo spola obstajajo le še tri spoli. Moški, ženski in dušni spol, ki mu ameriški indijanci pravijo spol dveh duš.
S tem se končuje stoletna židovska zarota v koloboraciji z iluminati. Partnerstvo prostozidarjev z Starmerjem je razdrto, saj od njega ne dobivajo več denarja, saj se je odločil za zdravljenje svoje homoseksualnosti.
Sam sem rabil dolga leta, da sem 80% se ozdravil svoje homoseksualnosti. Ko je Trumo podpisal izvršni ukaz pa se je moja homoseksualnost ozdravila še za 10%, v trenutku. Kar pomeni, da se židovski urok prekinja. Zdaj sem 90% ozdravljen homoseksualnosti.
kdo je trumo, 20.02.2025 ob 21:33
Z podpisom izvršnega ukaza, ki končuje ideologijo spola obstajajo le še tri spoli. Moški, ženski in dušni spol, ki mu ameriški indijanci pravijo spol dveh duš.
S tem se končuje stoletna židovska zarota v koloboraciji z iluminati. Partnerstvo prostozidarjev z Starmerjem je razdrto, saj od njega ne dobivajo več denarja, saj se je odločil za zdravljenje svoje homoseksualnosti.
Sam sem rabil dolga leta, da sem 80% se ozdravil svoje homoseksualnosti. Ko je Trumo podpisal izvršni ukaz pa se je moja homoseksualnost ozdravila še za 10%, v trenutku. Kar pomeni, da se židovski urok prekinja. Zdaj sem 90% ozdravljen homoseksualnosti.
Nujen obisk psihiatra.
Spola sta dva. Moški in ženski. Vedno bila in vedno bosta. Čisto od Adama in Eve dalje. Če se nekdo počuti ujet v napačnem telesu? Ja, seveda obstaja. Saj se že npr. čisto “običajne” ženske počutijo različno. Če pogledamo samo zunanjost, banalen primer. Ena je zelo ženstvena, v elegantnih oblačilih, z make-upom, želi še poudariti svojo žensko stran. Druga bolj groba, se oblači v športna oblačila, tretja čista “možača”. Pa so vse ženske. Odtenkov je skoraj toliko kot žensk. Kaj šele tiste, ki se dejansko počutijo (bolj ali čisto) moški. Pa tiste, ki ne čutijo privlačnosti do nobenega ali pa do obeh spolov. A bomo zdaj ustanovili milijardo spolov, da bo vsak imel svoj naziv? V vprašalnike lahko pod spol brez težav dodajo še tretje okence “nekaj drugega/ ne želim odgovoriti”. Ampak spola sta še vedno le dva.
Neumnost, 21.02.2025 ob 08:53
Spola sta dva. Moški in ženski. Vedno bila in vedno bosta. Čisto od Adama in Eve dalje. Če se nekdo počuti ujet v napačnem telesu? Ja, seveda obstaja. Saj se že npr. čisto “običajne” ženske počutijo različno. Če pogledamo samo zunanjost, banalen primer. Ena je zelo ženstvena, v elegantnih oblačilih, z make-upom, želi še poudariti svojo žensko stran. Druga bolj groba, se oblači v športna oblačila, tretja čista “možača”. Pa so vse ženske. Odtenkov je skoraj toliko kot žensk. Kaj šele tiste, ki se dejansko počutijo (bolj ali čisto) moški. Pa tiste, ki ne čutijo privlačnosti do nobenega ali pa do obeh spolov. A bomo zdaj ustanovili milijardo spolov, da bo vsak imel svoj naziv? V vprašalnike lahko pod spol brez težav dodajo še tretje okence “nekaj drugega/ ne želim odgovoriti”. Ampak spola sta še vedno le dva.
Nasedaš židovski propagandi. Duša nima spola, zato lahko govorimo tudi o tretjem dušnem spolu, ki so ga znali že Indijanci.
Ja in?
Najbolj neumna politična tema in vedno pritegne največ kretenov in volilcev.
Pa kaj hudiča vas ogroža nekdo, ki je transspolen? Ali nekdo, ki je gej?
Konkretno tebe osebno na realni ravni, kaj te to ogroža?
Sreljanje po šolah – to je resno. Stopnja kriminala in brezposelnosti – to je tudi resen problem . Plače, s katerimi se ne da preživeti skozi mesec – to je tudi kar resna stvar.
Ali ima pa kdo lulčka ali ne….kaj me briga? Kaj KOGARKOLI BRIGA?
daisycutter, 21.02.2025 ob 09:07
Ja in?
Najbolj neumna politična tema in vedno pritegne največ kretenov in volilcev.
Pa kaj hudiča vas ogroža nekdo, ki je transspolen? Ali nekdo, ki je gej?
Konkretno tebe osebno na realni ravni, kaj te to ogroža?
Sreljanje po šolah – to je resno. Stopnja kriminala in brezposelnosti – to je tudi resen problem . Plače, s katerimi se ne da preživeti skozi mesec – to je tudi kar resna stvar.
Ali ima pa kdo lulčka ali ne….kaj me briga? Kaj KOGARKOLI BRIGA?
Podpišem z obema rokama!
Na spolno noto lahko samo primitivec navleče še večje primitivce od sebe. Poceni trik in eden od najbolj podlih načinov manipulacije. Povrhu pa tako stara finta, da zdaj že totalni butli več ne bi smeli padati nanjo.
Kdor še vedno kupi tovrstne gonje, zgolj dokazuje, da ima sam hude težave med nogami, ki so se nevarno razlezle v glavo in mu mečejo varovalke ven.
bodimo realni, 21.02.2025 ob 09:56
evropa ima evrovizija, otvoritev olimpijskih iger v parizu, zamnaške, von der leyen,….
trumpa/musk nista dosti boljša, čeprav imata precej bolj realen pogled. če pustimo ob strani vso navlako ki jo izreče, marsikje zadene v bistvo
Tisto bistvo, ki jima prinaša direkten dobiček, ti bimbo. In to na račun takih, ki ljubite eno samo kritiziranje namesto ustvarjalnosti.
Ne moreš kar zanemariti bedarij, ki jih klatita. Človeka preceniš po celoti, ne po delčkih. Vsak idiot ima tudi kako pametno zamisel, je pa zato še vedno idiot. Če je pa še pokvarjen povrhu, pa lahko njegove “pametne” ideje razumeš le kot poizkus manipulacije. Seveda v lastno korist.
Boš kupil stroj, ki ima 80% defektov, pač pa najmočnejši navor med primerljivimi?