Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pami in lascarpa zaposlitev

Pami in lascarpa zaposlitev

Grozna firmaaaaa

Obupna firma..obutev nekakovostna..kitajski šit

Škoda denarja za tako grde in nekakovostna obutev

Stran od te firme

Firma PAMI…katastrofaaa..dalec stran od te firme..mobing non stop

Place podn

Uprava ..zlobni..hinavski

Cvetka kontrolorka od lastnikov sorodnica

Pravi psihopat. Obrekuje vse po spisku..sama najvecja katasrofa..hinavska..obrekljiva..tračarka..skoz gleda zaposlene po kameri

Take firme bi morali zapret

Obutev žlj kategorije..staromodni modeli..sama plastika

Škoda denarja za tak klump..raje naj zaprejo trgovine itak jih je vsako leto majn kar pomeni da nekakovostna obutev ..zastarela..kitajski klump

Ne nakladaj…katastrofa firma..uprava vse hinavsko..plače podn..skratka dalec stran od te firme

Pozdravljeni!

Iz prve roke vam povem….

STRANNNN…..Ko prideš na razgovor vse obljubljajo oh in sploh pa temu ni tako.

Pogodbe podaljšujejo za mesec dni….pa če se ne dopadeš  ali slučajno kaj narobe rečeš področni šefici si adijo….do zadnjega trenutka ne veš ali boš ostal naprej ali ne….nato po emalu dobis odgovor;večinoma negativen…..

Ti nič ne povejo vsi tiho na koncu ko pride zadnji dan brca v rit….

Kader ful menjajo….meni je zal da sem delala pri njih.Govirice so že takrat krožile,,  sedaj sem prepričana da so resnične….

Totalno nemoralni in neetični posl.odnosi.

Ne zapravljajte časa….moj nasvet😏

Res je..ta firma je za zapret..pokvarjeno celo vodstvo in nesposobno..

Kamere zijajo non stop in nadlegujejo zaposlene

Bejžite daleč od te firme podlih ljudi brez etike in morale

Obutev pa  iz kamene dobe in zastarela..

Ena z imenom Cvetka se dela šefico..pojma nima..trač baba..nikakva in nesposobna pod od podna..nihče jo ne mara..antipatična in zlobnaaa

To podjetje je podn od podna.

Če ne lezeš v rit si šikaniran.

Vsak teden si v drugem, kraju.

Delavke so tiho in lezejo v rit, samo zato, da imajo sluzbo in placo, delo drugace ni tezko.

Odnosi so pa katastrofa.

Ali sam gres stran, ali te pa, ko se jim zahoce vrzejo stran.

Na grd nacin so ze punce stran zmetali, jim odvetnike posiljali, detektive, tko, da te psihicno cist unicijo.

Norce si delajo z ljudmi.

Si očitno v rit lezla šefekom…

Ljudje gasa od te firme psihopatovvvvvvv

Vse res.Spet iščejo kader….torej spet nekoga dali dol da drugega zaposlijo….in tako venomer v začaranem krogu.

Gor,dol,gor,dol….katastrofa….kje je inšpekcija ….da malce še pogodbe od zaposlenih preverijo in plačilne liste….vse mimo.

V trgovinah kjer prodajajo cenejše čevlje….so super prodajalke.V trgovinah Ars,kjer so artikli zasoljeni pa niso sposobne.

Ja valjda tam kjer so čevlji cenejši

tam se tako rekoč samo prodaja…Prodajati cevelj za 120 e je pa druga pesem….tam so pa nesposobne/haloooo….vse skregano z logiko….

Skratka nulaaa….

Edino pravilno

Firma PAMI golazen pokvarjena smrdljiva požrešna in sorodnica od lastnikov živi hudič v človeški podobi,zahrbtna ,obrekljiva groza od groze..zija skoz po kameri zaposlene in poroča upravi…daleč stran od teh pokvarjencev požrešnih …fujjjjjjj

Ne govori bedarij..si ocitno upravi v rit lezla …fujjjjj

Vse napisnao je resnično, še slabši so pa odnosi, ker sodelavke tekmujejo med seboj katera bo prodala več. Najbolj hinavske so poslovodje, ves čas kontrolirajo promet in gledajo če sodelavke prodajo več. Celo tako daleč gredo, da same sebi kupujejo in vzdigujejo promet pa govorijo strankam naj pri njih kupujejo ne pri sodelavki, pa vse od sodelavk naprej nosijo upravi in lažejo. Poglejte katere ostajajo in kje se ves čas menjuje kader…mogoče v razmislek, da med tistimi ki so odšle je gotovo bila kaka dobra, hinavke pa ostajajo. Ampak Bog vse povrne, tako ali drugače. Vesela, da se to poglavje zaključuje, minili sta 2 leti in nisem podaljšala. Če samo pogledaš življenje tistih, ki ostajajo ti je takoj jasno, da se jim vsa zloba že ves čas vrača…in še se jim bo. Bog use uredi, brez skrbi. Srečno vsem

Drugače,vrečka je 0,10 €

Odgovor na objavo uporabnika
lady214, 07.08.2024 ob 19:24

Drugače,vrečka je 0,10 €

Kakšen je to odgovor na delo v Pamiju? A za zaposlene je vrečka 0,10€?

Prosim za realen odgovor če pošljem prošnjo.

Hvala

Mene kar zaboli  kam smo prišli potrošniki. Samo, da kupimo najcenej pofl, narejen od izkoriščevalskih gigantov, po možnosti delo otrok iz Azije. Potem se pa to še prodaja pri izkoriščevalskih delodajalcih prodajalcih. Torej veriga in potem si v tej verigi tudi ti, mi. Upam, da tole berejo izkoriščevalski trgovci, ki podobno ravnajo z zaposlenimi, kot je napisala Jana rija. Saj ponavadi so nagrajene hinavske podlasice, ki izbrskajo poštene in delovne ljudi. Te hinavke, pa firmam prinašajo slab ugled. Žal jih ne strezne niti bolezen v njihovih  družinah, kajti oni mislijo, da lahko z denarjem kupijo zdravje in ne razmišljajo zakaj je tako.

Tako je pa zato, ker so člen v verigi, ki izkorišča ljudi in vsak tak člen trohni od izkoriščevalske gagiganta, do hinavske sodelavke.

Morali bi uvesti nalepko podjetjem, kjer zaposleni sami dodelijo status trgovini in bi bila bolj obiskana.

V razmislek

in na trgu bi se pojavil boj za to prestižno etiketo, kjer bi bila zdrava konkurenca. Zdrav odnos do zaposlenih in do potrošnika.

Vse kar piše je čista resnica!!! Od uprave, zaposlenih, sodelavcev,… Katastrofa! Samo živce ti pilijo! Si med najboljšimi, čez noč pa najslabši- kao višek in letiš. Čez mesec, dva pa že nove iščejo. Plače minimalne oz. dodatki do minimalne. Tudi kadar se doseže plan je vedno enako. Namesto dodatka do minimalne je “nagrada”. Pri plači se nič ne pozna. Je vedno enaka! Plačilne “zmučkane”. En mesec tako plačan praznik, drugič drugače… Ne razumeš nič! Zdravniških skorajda ni. Kje je inšpekcija? Izgleda, da so luknje v zakonu (ali veze) in se to lahko dela. Veliko trgovin je skrajšalo urnike- dela samo ena. Problem z dopusti, bolovanji, malico, wc- jem,… Ostajajo samo kolegi od uprave/ vodstva, starejši in hinavci, ki blatijo tiste ta pridne. Ti pa nato letijo. Sama verjamem v to, da se dobro z dobrim povrne in slabo s slabim vrne… Nekdo že poskrbi za to. V glavnem škoda izgubljat čas, energijo in živce.

Kar se tiče samega dela, pa je lepo. Trgovine so lične,… Sem uživala v opravljanju svojega dela, ki mi je bilo “pisano na kožo”. A kaj, ko je toliko -, kot so že predhodnice navedle.

Psihopatski požrešni lastniki..ki skoz zijajo zaposlene preko kamer..idioti brez primere

Daleč stran od teh pokvarjencev

Ne kupujte tega kitajskega dreka..lastniki pokvarjeni psihopati..pozeruhi

Zaposleni pod minimalcem.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Jaz tudi delam v Pami in nisem se še počutila tako slabo kot se tu opisuje. Jaz sem z podjetjem zadovoljna. Imajo posluh za vse. Če si sam korekten so tudi do tebe korektni. To da se prodajalke menjajo v bistvu samo nadomeščajo odsotnost sodelavk na dopustu. Mislim da kdor hoče delati ni nobenega problema. Lp

Ni problema dokler dosegaš nemogoče plane, ki so vsako leto višji. Menjujejo se delavke, ker kdor ne proda dovolj, je šikaniran ali se ga premešča.

Vsak lahko sam poskusi kako je biti zaposlen v podjetju Pami, a dejstvo je, da se kader ves čas menjuje, verjetno ne zaradi odličnih pogojev dela.

Lp

Jaz sem nekaj let bila tam zaposlena. Bilo je vsega po malem, dobre in slabe stvari. Nikjer ni popolno, pridobila sem izkušnje za katere sem hvaležna.

Zdaj sem na drugačni poti, a če se ozrem nazaj, sem vesela, da sem bila del kolektiva Pami. Vse slabo bo sčasoma pozabljeno, lepe stvari ostanejo.

Taka je bila.moja izkušnja,vsak ima svojo. Stvari niso povsod samo črne in bele, je tudi nekaj drugih barv vmes.🙂

Srečno vsem in vse dobro.

Tocno tako..psihopati pokvarjeni…pozeruhi

Dej ne bluzi in lazi…ocitno upravi in bolani Cveti lezes u rit..tu vse pokvarjeno..kaka bolniska ..kak dopust..mecejo te iz ene trgovine v drugo..Cveta sorodnica od lastnikov..pokvarjena do skrajnosti..smrdljiva…je kar po trgovini..prodaja meglo in sili da ljudje kupujejo ta klump, ki sodi na odpad

Daj ne bluzi in lazi ljudem..ene so delale 20.let ..dobila detektiva na vrata in odpoved..tako da ljudje bejzite od te firme pokvarjencev psihopatov..mobing do skrajnosti..placa doplacilo do minimalca..delas ko nor pa te cez noc odpustijo..razen ocitno kaki ritolizniki ostanejo ki druge v drek tisijo..

Izkušnje z delom tam nimam, a vedno sem bila deležna ustrezne postrežbe. Prodajalke prijazne, karkoli vprašaš, ni problem, pogledajo, poiščejo, celo v drugo poslovalnico je ena že vprašala, če imajo določeno številko čevljev, ker jih je pri njih zmanjkalo, tako da nimam pripomb. Tudi kader je že več let isti, poleti uleti kaka študentka, a drugače so iste prodajalke. Izgleda, da jim ustreza.

New Report

Close