Pami in lascarpa zaposlitev
Katastrofa od firme cimbolj stran!!
podgodbo podaljsujejo prvo en mesec pol tri pol pa spet en mesec, ce nisi jim ok letis! V upravi podnen od podna do direktorja da ga sploh ne omenjam! Kar nekaj bluzi te nadira, kot da si ti za vse kriv samo spijunijo koga lahko kje zajebejo! Vse jim moras poslikat in javlat v glavnem katastrofa! Pogodbe so skregane placa 1050bruto…
roba pa je kitajaski šit! Z zaposlenimi tak delajo kot z smetmi in se doseganje nemogocih planov!
samo vstran od te firme, niti se jim ne priblizujte! Ker boste delali najvec 4mesece pol pa te zavrzejo kot smet! Stare prodajalke pa same hinavke! Samo gledajo kje te lahko cimprej zajebejo!
Bila sem na razgovoru v kopru.
Ta ki je imela razgovore, ne vem niti kako funkcijo je imela. Ni mi dala roke, niti se ni predstavila. Hkrati je delala delo prodajalke in opravljala razgovore. Bila je kot hitler.
Tam so ze bile 2 punci, ki jih je testirala, kako bi postavile kak cevelj.
Najprej ko prides ,pa mores izpolnit 2 strani dolg vprasalnik. Tam so vprasanja kot da kandidiras za bogve kako visoko delovno mesto.
Npr. Kaksni so vasi cilji in kje se vidite cez 5 ali 10 let, ali ste prijavljeni na zavodu in prejemate nadometilo?? , kaksni so vasi hobiji kaj pocnete v prostem casu, kaksna so vasa pricakovanja o placi, kako bi vas opisali vasi prijatelji, kaj je vas najvecji dosezek v zivljenju, zakaj bi zaposlili ravno vas?
Sodelovanje sem odklonila.
Ze ta scena tam je bila ponizevalna, kako more potem sele bit, ce si v dejanskem delovnem raznerju z njimi oz.te taka hitlerka drka.