Pampers
No to pa mislim, da res ne moreš počet.
Jaz porabim približno 4-5 pleničk, kar še nekako gre. Mali je star 4m, tako, da k sreči ni več pri vsakem previjanju pokakan. Drugače pa ga imam kakšen čas samo v enih bombažnih hlačkah (kot spodnjice), pokritega z dekico. Ko se polula, mu hlačke zamenjam. Nogice ima gole, samo nogavičke mu nataknem. Tako ubijem dve muhi na en mah, v prvi vrsti se mu zrači ritica, kot drugo pa porabim manj pleničk. Raje zalaufam kakšen stroj več.
Ne bom ti svetovala, da si kupi bombažne plenice, ker za moje pojme stanejo celo premoženje.
Pri nas itak že kurimo. Žal si ne morem privoščit, da ne bi kurila. Lani tak čas še nismo odprli pipce (imamo števec na centralni), ker nismo imeli dojenčka. So pa nam zaradi tega pozelenele stene. Ja, čeprav je stanovanje staro manj kot 5 let, je tale gradnja neprofitnih stanovanj na Novih Poljanah en drek vredna. Stanovanje plesnivo da je joj. In zato moramo prej začet z ogrevanjem, zlasti če je zunaj veliko dežja.
Sicer pa ga nimaš ure in ure nagega. Včasih se mi kar hitro polula, takrat mu takoj zamenjam hlačke. Se pa je že zgodilo, da se ni kar lep čas polulal. Sicer pa ga pokriješ še z dekico. Tisto lulanje pa je tako majhno, da dekica sploh ni mokra, samo brisača. Če pa nimam gatk, pa mu povijem samo povijalko. Tista pa je kasirala tudi že kakanje, pa nič zato.Največkrat pa ga dam na “zračenje” ravno po tistem, ko je plenička pokakana, kar pomeni, da je velika verjetnost, da se ne bo še prav kmalu pokakal.