Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pampers

Pampers

Pozdravljene mamice!

Potrebujem en nasvet oz.mnenje.

Smo zelo zelo na tesnem z denarjem,pri hiši sta dva otroka in en še potrebuje pleničke.

Sprašujem pa vas,kaj menite,da malo polulane pleničke še enkrat posušim in uporabim?Bi bilo kaj narobe?

Hvala za odgovore.

uf ne vem kako bo to šlo glede na to da so v teh plenicah ene kemikalije, da se lulanka spremeni v gel. Da ne boste fasali kakšnih izpuščajev….

Mislim, da se pleničke ne bi posušile! Če hočete prišparati kupi cenejše npr. Hugies, vsaj za podnevi bodo zdržale. Ponoči pa daj Pampers.

No to pa mislim, da res ne moreš počet.

Jaz porabim približno 4-5 pleničk, kar še nekako gre. Mali je star 4m, tako, da k sreči ni več pri vsakem previjanju pokakan. Drugače pa ga imam kakšen čas samo v enih bombažnih hlačkah (kot spodnjice), pokritega z dekico. Ko se polula, mu hlačke zamenjam. Nogice ima gole, samo nogavičke mu nataknem. Tako ubijem dve muhi na en mah, v prvi vrsti se mu zrači ritica, kot drugo pa porabim manj pleničk. Raje zalaufam kakšen stroj več.

Ne bom ti svetovala, da si kupi bombažne plenice, ker za moje pojme stanejo celo premoženje.

Jaz piki miki delam isto. Imam jo na tleh in prižgem električni radiator da je toplo. Potem se pa slečev, ona veselo brca in se daje iz enega boka na drug. Vmes se ene dvakrat polula ampak imamspodaj plastično podlago da mi ne zmoči deke…

Nikar sušit. Sama sem prisegala na Pampers in še vedno se mi zdijo najbolj suhe ampak je pa vseeno kemija.

Jaz pa dam kar brisačo, saj je vseeno če se pere ena brisača na dan več. Tiste hlačke pa so itak tak mičkene.

uf a brisače splohnism pomislila
bomo takoj zdele prakticiral

Nikar ne počni tega, potem raje uporabljaj tetra plenice in jih opereš. Lahko ti jih podarim.

Uff, tole je pa kar hud problem!

No, na srečo punce obvladajo in so ti dobro svetovale.

Če se le da, nikar sušit in ponovno uporabljat.

Ps: Saj nas ne hecaš, ne?

Pampers, ne delaj tega. Vem, da s tem dolgoročno ne bova rešili problema, ampak pošlji mi naslov na 041 282 030, kg dojenčka in pošljem ti en paket plenic. Resnično, samo pošlji mi naslov.

Joj,ne počet tega!
Raje naj bo doma nagi in ko se polula pač počisti za njim.

Teoretično, da; vendar se ne morete izogniti veliko večjimožnosti za vnetje v tem delu telesa.

Po mojem je pa vnetje odvisno od tega, če je fantek ali punčka.
No, nevarnost mislim.

Hvala za nasvete in bom od Piki Miki nasvet upoštevala.

a se vam vseeno ne zdi malo hladno, da jih mate brez žabic?
Sicer pa so cenejše tudi merkatorjeve Lumpi.

Pri nas itak že kurimo. Žal si ne morem privoščit, da ne bi kurila. Lani tak čas še nismo odprli pipce (imamo števec na centralni), ker nismo imeli dojenčka. So pa nam zaradi tega pozelenele stene. Ja, čeprav je stanovanje staro manj kot 5 let, je tale gradnja neprofitnih stanovanj na Novih Poljanah en drek vredna. Stanovanje plesnivo da je joj. In zato moramo prej začet z ogrevanjem, zlasti če je zunaj veliko dežja.
Sicer pa ga nimaš ure in ure nagega. Včasih se mi kar hitro polula, takrat mu takoj zamenjam hlačke. Se pa je že zgodilo, da se ni kar lep čas polulal. Sicer pa ga pokriješ še z dekico. Tisto lulanje pa je tako majhno, da dekica sploh ni mokra, samo brisača. Če pa nimam gatk, pa mu povijem samo povijalko. Tista pa je kasirala tudi že kakanje, pa nič zato.Največkrat pa ga dam na “zračenje” ravno po tistem, ko je plenička pokakana, kar pomeni, da je velika verjetnost, da se ne bo še prav kmalu pokakal.

Ne morem verjet, da je nekaterim tako hudo. Kar stisnilo me je ko sem brala.

Se bom ob naslednjem jamranju svojemu dragemu, da hocem samo Mullerjeve nemske pamperske, ki so kar drazje od poljskih malo zamislila!

New Report

Close