Pampers Baby Dry (Made in Germany) vs. Pampers Active Baby (Made in Poland)…
…so po mojem skromnem prepričanju popolnoma enake. Enake v dizajnu mehkobi in vpijanju. Tako, da tiste, ki vpijete, da so kao nemške Pampers boljše, NIMATE prav. Kupite si oboje in, garantiram, med plenicama ne boste našle prav nobene razlike. Ups, pardon, razlika je le v ceni. Nemške Pampers so kar nekaj tolarčkov dražje od poljskih.
tudi jaz mislim isto. sem sprobala oboje in ni bilo razlike, skoraj z mikroskopom sem jih pregledala pa mi niti na uč ni bilo vidnega kaj zelo različnega. premočile niso ne ene ne druge.
ampak določena kategorija ljudi še vedno misli (in tu pač nimaš kaj) da je vse made in germany po defaultu boljše od made in poland. jaz nisem med njimi. menim namreč, tudi če so stvari made in poland (ali kaj takega) in pod originalno znamko pampers, morajo ustrezati minimalnim pampers standardom – da torej oni ne dajo licence kar tako enemu.
Res so Pampers Baby dry iz Nemčije enake Activ Fit iz Poljske, ampak svetujem pa, da probate Pampers Activ Fit iz Nemčije – tu pa je razlika več kot očitna.Tudi te imajo v Mullerju, na testih pa so bile izbrane kot najboljše plenice, saj jih med drugim odlikuje zelo dobra elastičnost.
tudi jaz sem se enkrat nasankala in sem vzela Baby Dry, zdaj pa prisegam na Active Fit.
LP Hanči