Najdi forum

Če je kdo že hodil po Panami, se prosim oglasi!!
Zanima me predvsem vtis o državi in na kakšen način je najbolje potovati!

panamo lahko primerjas z crno goro, glede varnosti in ostalega.

Najbolje ti je peš, lokalni avtobusi!

Tale Martin pa baje nima blage veze kje je Panama. Sem bil tam pred dvema tednoma in ti lahko povem, da je zelo varna drzava.

Vtisi so pa taksnile. Zelo so me zajebaval zaradi vize – sem placal 100 dolarjev. Dob jo doma. Ljudje so bili fenomenalni, prijazni in s tem ne mislim turisticno prijazni. Sel sem pogledat kanal – ful dober in na zalost nisem imel casa za San Blas otoke. sem slisal, da je lepo vendar je drago. Se en otiok je baje lep v obmocju otokov Perla – nekaj na C – vsi hvalijo vendar je spet drago.

Panam city je kot Amerika2. Svetujem samo, da gres pogledat stari del mesta. In prpravi se na dez, se posebej na karibski strani.

El Valle je res super stvar – ce mas moznost pejt pogledat nedeljsko market. Basje je fantasticen. Bocas dekl Toro – za mene nic posebneag – vendar za tebe bodo verjetno zelo dobri. Upam sam, da bos imela lepo vreme – jaz ga nisem imel. Najboljsi plac je Boquete – veliko za pocet in fajn za zur.

Baje je dober Darien vendar je zaradi vbojne v Kolumbiji zdej malo nevarno.

Tole na kratko, ce rabis kaj vec – [email protected]. Daj mi pis, ker bi rabo eno uslugo.

Matjaz

hola Matjaž!
Frendica je v srednji ameriki in bo šla tudi v Panamo. Kakšni so to problemi z vizo. Kaj je najbolje da naredi??? Tu pri je ne more vec dobit!

Zdravo
Ne morem nic rect kake probleme bo mela. Jaz sem mel ogromne in sem placal za 15 dnevno vizo vec kot sto dolarjev. Najvecji problem je, ker moras normalno cakat, ker rabimo posebno vizo. Ce potuje po srednji ameriki bo verjetno sla v Kostariko. Cimprej naj gre v San Jose in vprasa ambasadorja kako je z vizo. Lahko, da bo tu lazje, ker je Panama cisto blizu, juzna amerika deluje drugace kot Kostarika. Ce je treba cakat naj zahteva pogovor z ambasadorjem in pod nujno pove, da ne rabi vize za ZDA – to je pr meni neverjetno pomagal. In naj ima neki kesa pr sebi – ceke. To je vse kar lahko recem. Ce pa misli slucajno kar letet v Panamo pa lahko samo recem, da jo bodo ziher zavrnal.

Upam, da kaj pomaga. Matjaz

New Report

Close