Paneton
Dobro, da ste me spomnili, kkašen dober paneton moram kupit…klasika je tudi zame najboljša, oziroma – sploh se ne grem drugega
Čokolade in vse ostalih dodatkov in krem in vsega, lahko dobimo v drugih sladicah. Panettone je pa sam svoj…
[img]https://i0.wp.com/images.liveuniversity.it/sites/2/2018/12/panettone-e-pandoro-alimenti-molto-amati-dagli-italiani_1745139.jpg?resize=990{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C556&ssl=1[/img]
Verjetno neki približki / variacije?
Pravi panettone je cel puhast…in diši…in zdaj mi ne gre iz glave….mmmmmm….
[/quote]
Neka čudna variacija, ja.
Sem pričakoval točno to, puhast in dišeč panettone, odprem tisto škatlo vsa pripravljen, da bo mljask mljask… ;)))) Klinac, razočaranje. Kar nek “preliv” čez, ki je bil v obliki neke skorje. Saj sem potem tisto nekako porezal/postrgal/olupil stran, ampak ni več to to.
Neka čudna variacija, ja.
Sem pričakoval točno to, puhast in dišeč panettone, odprem tisto škatlo vsa pripravljen, da bo mljask mljask… ;)))) Klinac, razočaranje. Kar nek “preliv” čez, ki je bil v obliki neke skorje. Saj sem potem tisto nekako porezal/postrgal/olupil stran, ampak ni več to to.
[/quote]
Ejjejej…sočustvujem s tabo… Nič, veselo v trgovino in ponovi vajo (tokrat s preverjeno robo). Srečno