Panika
jep, bukvica Panika od Dese Muck………. priporočam dekletam in ženam tko za kakšen mrzli večer v šukici……. ko je dec šutast…… hehe…….. jaz sem jo zmazala v tem vikendu (ma ja, ni bil šutast, je moral druge reči delat, ki jih ponavadi jst ko on bere Monitorja, Sokola, hehe… ja)…..
drgač pa tudi za fantke bi bla, ker kar dosti sexajo v njej… pa ženske bi lahko eno piko bolj razumli…… hehe…. no ja, verjetno se motim……….
heh heh, soj cajt sem bila pravi knjigožer……….. potem sem postala netožer……. zdaj pa se vračam v preteklost……… dokler ne bo jokcalo in cuzalo………. ……….. ………………….. tako da nič bat za zakonsko krizo……
PS: se pa najde čas za knjigo, če se porazdeli delo v gospodinjstvu….. drgač pa bolj težko…….. to pa res ;))))))))))
mediji so knjigo propagirali, češ, preberite jo, saj je v njej opisana sodobna osveščena ženska….
Če je po Desino osveščena ženska “taka” kura, potem sem za zmeraj raje to, kar sem !
poznam.
zelo veliko knjig požrem.
odkrito ti moram reči, da deso zelo cenim kot mladinsko pisatlejico, zelo dobra je, v paniki je pa ustrelila mimo….
zelo sem alergična na knjige, kjer žensko opisujejo kot mal prtegnjeno, kot da ji po 40. letu gre po glavi samos ex z vsakim bedakom , ki pride mimo
ponavadi to počno moški pisatelji, zato je zame še večji greh, če tako razmišljajo tudi ženske.
:-))))
saj prav zaradi tega ne dovolim, da bi kdorkoli imel žensko po 40. letu (ali tudi prej in tudi pozneje) za eno butasto “kuro”, ki ji je mar samo za sex , pa da ji klikerji delajo samo takrat, ko zagleda golega moškega, hehehehe….
se pravi si se že nevarno približala ali pa celo prestopila mejo 40…hehehe
čuj stara……a so ti všeč taki mlajsši,mišičasti,vzdržljivi…upsssssssssss
no resno….kaj pa pričakuješ od seb, ko te bo zagrabila strast in boš podrla te lažne predsodke….hihiihih
evo polubček,moer,strasten….khm..khm…upam, da se še spomniš, kaki je lahko….upssssssss
strast me zagrabi zelo pogosto :-))))
problem je le v tem, da moški moje napade strasti ne vzdržijo .-)))
zato je , na žalost tako, da se me večina boji :-)))
bežijo od mene