Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Panika

Panika

No ja, se strinjam s tabo.

Dej, če veš za kako dobro se priporočam…. Hehe, pa naj bo primerna za bejbe, ki se bližajo tridesetim. ;)))))

aja, no ja, dans pa začnem Strogo zaupno po Siciliji… Potem pa imam v planu Beli zobje……..

HELLY, SAMO DA PRIDEM DOMOV, PA TI BOM NAPISALA NEKAJ NASLOVOV.,….
imam kar zajetno knjižnico, okoli 6000 knjig :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Šutast? :)))))))))))))) Koji vrag te to je? :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

u madona, mislem, u Štefka ……….. kej pa imaš vse to? uuuuuuuuu…..

he he, buliš de ne vejš ;))))))))))))

ne buliš, ampak bulši ! tipkarski škrat šutast 😉

hahaha, predstavljaj si, da ne kadim, pa še kešne druge razvadice nimam, imam pa zato strast do knjig :-)))))
Knjige so povsod, od otroških sob naprej, se mi zdi, da jih samo v kopalnici ni .-))))
Nekaj starejših, zguljenih je pa po škatlah, ampak se bi veliko laže ločila od krznenega plašča, če bi ga mela, kot od knjig :-)))
a sem nora, ane?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja, moj kosmati frend bi reku, da si Fuknjena ;))))))))))))))

jaz bi tudi imela tolko knjig……… pa jih ne bom nikoli………… smrk, smrk…….. hmali še zibke ne bo kam dat……………………. ;(((((((((((

drgač pa……… se mi je zdelo, ker te vidim, da si načitana pupa! :))))))))))

čauči

hahahaha, saj bi mel prav…sigurn sem mal “fuknjena”, kaj pa druzga :-))))))

hehe ;)))))))) no ja, saj ga poznaš! namreč, ni to kak moj pasji prijatelj……… to je dobri stari kosmati Sp iz KR…… :))))))))))))))))))))))

jaoooooooo, zdej me bo pa tepu……….. bogi jst krof ;))))))))))))))))

HAHAHA,
hehehehe, a on je tvoj “kosmati prijatelj” ?
kje je pa ..hm…hm….”kosmat”?
glih včeraj je dejal, da nima nč las .-))))))))

ma neeeeeeeeeeeeeeee! spodi je kosmat………….

mmislem rečt……………….

bradico ima – tako mušketirsko :)))))))))))))))))))))))))

hahahahaha, ne lom ga !!¨
a res?
potem je vse Ok.
samo, da ma kje kej las, da se ga bo dal mal zanje vlečt :-)))

New Report

Close