Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Panika – črne hlače

Panika – črne hlače

Na pomoč!

Naslednjo soboto imamo neko slavje in jaz sem si zamislila, da bom oblekla črne hlače, s širokimi hlačnicami, ki jih seveda nimam. :))

Torej bom morala vzeti dan dopusta in se odpraviti na sprehod po trgovinah (ljubljanskih ali kranjskih).

Torej: kaj svetujete? Da ne bom celega dneva zapravila za iskanje in na koncu nič našla, kam naj se odpravim, da bom našla hlače s širokimi hlačnicami, po ugodni ceni, v velikosti 42 – 44.

Želim široke hlačnice in ne “na zvon”.

Uf, kako bom vesela vsakega namiga!!!!

LP

Nataša

Dorothy Perkins v Emporiumu.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Misliš take na zvon, ali take ki imajo hlačnice do dimelj široke?

pri benetonu sem jih probavala

sem jih kupila kakšen mesec nazaj v Clark-u(črne)-s širokimi hlačnicami.Pa me moti ta črna barva,ker se “mucki” gor primejo oziroma se na njih vse pozna.Hčerki imata črne žametke,pa jih večkrat ne oblečeta prav zavoljo tega brrrrrrrrrr

Jaz sem take pred 3 tedni kupila v Zari v Lj. Sicer so s črto, imajo tud brez, cena pa 5900. Edino za velikosti ti ne morem rečt, moje so manjše.
lp

Jaz sem si takšne hlače kupila pred kakim mesecem v Wit Boyu na Jesenicah. No, če jih imajo v našem, jih imajo skoraj sigurno tudi v Ljubljani in Kranju.

Joj, koliko nasvetov. Hvala vam – sem vedela, kje je treba vprašati! :))

Bom šla pogledat: najprej v Doroty Perkins, potem še v Zaro, če mi bo kdo povedal kje je to. Če tam ne bom nič našla, še v Clark in Wit Boy.

Nekje bo že.

Težavo pri takšnih nakupih imam tudi v tem, da nisem grajeno po JUS-u. V pasu mi je prav št. 40 – 42, čez “pehto” pa 42 – 44. Kar pomeni, da če so mi hlače v pasu prav, so mi v boke preozke. Oz. če so mi čez boke prav, so mi v pasu preširoke. :(((

Bom sporočila…….

Nataša

Zara je v centru Lj. nasproti Name in Hotela Slon. Se ti splača pogledat, imajo velik izbire. Pa zraven v Nami je Beneton, blizu še Maxi in na Čopovi Sportina …

Mislim v Zari pa jaz ne vem kaj vidite.Sem bila in je res velika trgovina potem pa ogromno praznega prostora in nekaj cunjic tako bolj okoli. Pa še nič pametnega. Mislim kakor za koga meni ni bila všeč. Ko pa grem v Sportino ki ima nabito polno cunj pa sem takoj odkrila lepo bluzo in jo tudi kupila.Veliko sreče pri izbiri in poročaj o nakupu.

Punce, hvala vsem!

No, danes sem če hlače končno našla.
Prav strah me je takšnih nakupov, ker vem, da imam težave: ozek pas in močna (resnici v oči – debela) stegna.

No in sem se s strahom (s še večjim strahom pa moj mož :)))))) odpravila v Emporium in poiskala Dorothy Perkins. Na stojalu s hlačami sem nejeverno poiskala št. 44, šla pomerit – uf, zapete hlače so mi padle z bokov na tla.
No, št. 42 mi je bila prav. In še celo moj predragi me je pohvalil….(kar je zelo redko: vedno reče, da če se dobro počutim, potem je OK). sicer so mi še vedno v pasu malo široke, vendar so mi v stegnih prav. pas se lahko skrije.
In seveda sem navdušena nad ceno (7.700,00) morala kupiti še jopico. S tem sem se nagradila, da sem pridno kupila hlače v 15ih minutah. :)))))

Hvala vam še enkrat za odkritje moje nove blagovne znamke.

Nataša

New Report

Close