Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Panzerglass – zaščitno steklo

Panzerglass – zaščitno steklo

Nabavila sem si novi telefon-Huawei P20,zraven sem dobila nek prozoren ovitek (spodnji del,ne bi rekla,da je neka kvaliteta,pač pa osnovna zaščita).
Ker telefon ni ravno poceni,bi ga rada zaščitila,ker ne maram tistih knjigic,bi rada kupila kvalitetno prozorno folijo in prozoren silikonski ovitek. Ko sem pogledala pri Big bangu me je šokirala cena,in sicer ta folija Panzerglass,ki je menda med zelo kvalitetnimi,stane 30 Eur.
To mi je res veliko,vendar,če je tudi res toliko kvalitetneje,bi kupila. Nisem pa prepričana,če je to res,ali se da dobiti kje kvalitetnejše oz. cenejše za isto kvaliteto.
Morda kdo ve?

toliko zadeva pač stane. lahko naročiš prek aliexpressa, bo kak evro ceneje.

je pa vredna tega denarja, menjava stekla je sicer tam 80- 100 EUR

Na huawei telefonih je zaščitna folija že tovarniško nameščena tako, da nekaj posebnega ne rabiš. Če že hočeš zaščitno steklo potem vzami Panzerglass saj se najbolje prilega ekranu. Kitajskih stekel se izogibaj saj ponavadi zelo slabo pašejo na ekran.

Z ženo imava oba Panzerglass in to že drugič. Ne bi zamenjala za nobeno drugo zaščitno steklo.

Maaah, dejno. Ne meči denarja stran tam, kkjer ni potrebno. Ko ti bo tatretjič telefon padel po tleh, ne boš več tako občutljiva 😀

Uporabljam Ajfone že od leta 2009. sam gor sicer njihovo original priloženo folijo in zdrži nekje 3 leta brez odstopanja, mehurčkanja, ipd.

potem pa kupim v kitajskem skladišču tisto folijo za ekran za 0,50 centov, pravih dimenzij za moj model ( ja,prav bereš – 50 centkov :)))), in zdrži nadaljne 3 leta… Potem pa zamenjam telefon. In jovo na novo.

Jaz vse te reči kupujem na ebay. de ali ebay. co. uk. Cene pri nas so navite na polno. Zadeva ni kitajska ampak popolnoma identična naši. Pride v parih dneh po pošti, cena pa tka do 10 eur skuoaj s poštnino – tako etuiji kot zaščitno steklo.

Kitajska stekla so zelo dobra, popolnoma primerljiva z nemškim “panzerglassom”. To da se slabo prilegajo ekranu pa govirjo tisti, ki zadeve ne poznajo – zaščitno steklo namreč ne sega od roba do roba, pač pa mora biti milimeter ali dva manjše od ekrana samega. To je normalno in ne vpliva na uporabo ekrana. Cena kitajskih stekel je tam okoli 3-5€, bo pa treba počakati kakšen mesec, preden pridejo iz dežel tam daleč na vzhodu.

Tistih poceni folij za 50 centov pa ne kupuj, niso vredne pol piz***.

Še enkrat napisano: meni predvsem te za 50 centov dobro služijo na Ajfonu – za 50 centov ja. Če na tvojem telefonu ne zdržijo, pa ni moj problrm… Na Ajfonu zdržino. Tako na 5ki, kot na 8ki.

Še enkrat napisano: meni predvsem te za 50 centov dobro služijo na Ajfonu – za 50 centov ja. Če na tvojem telefonu ne zdržijo, pa ni moj problrm… Na Ajfonu zdržino. Tako na 5ki, kot na 8ki.
[/quote]

Še enkrat napisano: folije niso vredne pol pizde. Če tebi zdržijo, je to tvoj problem, normalni ljudje si pa dajo na ekran zaščitno steklo! Razlika v ceni ni omembe vredna, razlika v izgledu in funkcionalnosti pa je ogromna. Sicer pa ko boš enkrat probal, boš vedel o čem govorim…

Še enkrat napisano: folije niso vredne pol pizde. Če tebi zdržijo, je to tvoj problem, normalni ljudje si pa dajo na ekran zaščitno steklo! Razlika v ceni ni omembe vredna, razlika v izgledu in funkcionalnosti pa je ogromna. Sicer pa ko boš enkrat probal, boš vedel o čem govorim…
[/quote]

Dej se skuliraj, no. Razlika v ceni med 50 centov in 5 ali 10 evrov – jah no – nisem tak bogatun, da bi plačeval davek na norce, če mi ni treba :PPPP. Pa mi denar tako kot tebi očitno, tudi ni problem 😀

Če ti nekateri napišemo pozitivne izkušnje, pač ni treba zaničljivo s “pizdo” primerjat tistega, a ne…. Tudi taka kultura komunikacije pove marsikaj o takem človeku, ne samo to, koliko plača za en plastični ovitek za svoj komunikacijski IT pripomoček.

Imam že tretji pametni telefon, vsakega cca 3-4 leta (mogoče celo več), gor dam silikonski ovitek z ebaya za 1-2 evra, s steklom nobenega telefona nikoli nič narobe. Kaj počnete s telefoni, da rabite takšno zaščito?

Ker eni potem kmalu prodajajo telefone, pa da je ekran čimmanj opraskan….

“Original zaščitna folija od Appla”?!?

Originalno vsi telefoni pridejo zaviti v folijo, ki pa je namenjena odstranitvi.. če jo obdržiš, služi le potencialni zaščiti pri praskah.. ne pa pred padci.
Za približno zaščito pred padci so ZAŠČITNA STEKLA.. da bi res vedel katera so boljša, bi bil potreben kakšen test.

Ker nekomu telefon 5 let zdrži brez vsega, ne pomeni, da vaš ne bo ob prvem gravitacijskem posegu v usodo razpadel na koščke.

Če ne želiš riskirati, poišči teste Brand name zaščitnih stekel.. kjer bo tudi obrazloženo zakaj je nek model, proizvajalec boljši.

No name kitajski, so pa podobno kot njihova konfekcija: iz daleč izglda kot obleka, če se skloniš, zna to podobo izgubiti.

De omnibus disputandum..

v škatlici
Apple, napirmer model 5S, ki ga še vedno imam in uporabljam je imel to v orginal škatli, čga imam že 6. 5. leto gor brez teav, , pa 10ka od drugega družinskega člana je imela posebej priloženo “glass plastiko” za dodatno zaščito ekrana, ja. Jasno, potem ko odviješ dol tovarniško folijo za zaščito celotnega telefona 😀

v škatlici
Apple, napirmer model 5S, ki ga še vedno imam in uporabljam je imel to v orginal škatli, čga imam že 6. 5. leto gor brez teav, , pa 10ka od drugega družinskega člana je imela posebej priloženo “glass plastiko” za dodatno zaščito ekrana, ja. Jasno, potem ko odviješ dol tovarniško folijo za zaščito celotnega telefona 😀
[/quote]
Apple ne izdeluje svoje zaščite za steklo, ker bi s tem priznali, da zaslon ni “dovolj dober”.. plus Steve Jobs bi znal znoreti, vstati iz groba in vse skupaj zažgati.

Tako da, če ste imeli v škatli že neko zaščito, je to priložil trgovec oz. mobilni operater, kjer ste telefon kupili. Ne gre za “original”.

De omnibus disputandum..

Apple ne izdeluje svoje zaščite za steklo, ker bi s tem priznali, da zaslon ni “dovolj dober”.. plus Steve Jobs bi znal znoreti, vstati iz groba in vse skupaj zažgati.

Tako da, če ste imeli v škatli že neko zaščito, je to priložil trgovec oz. mobilni operater, kjer ste telefon kupili. Ne gre za “original”.
[/quote]

Kakorkoli, da boš ti “zadovoljen”….

Whatever – funkcionira pač odlično….

Kakorkoli, da boš ti “zadovoljen”….

Whatever – funkcionira pač odlično….
[/quote]

Ne gre za moje “zadovoljstvo”, temveč enostavno preverljiv FAKT.

De omnibus disputandum..

Jaz za zaščito zaslona že nekaj let uporabljam ta zaščitna stekla, saj sem neverjetno nerodna in mi telefon vedno leti po tleh, brez zaščitnega stekla bi bil že večkrat razbit ekran ali cel telefon. Priporočam pa zaščitna stekla Chameleon, meni so do zdaj že vse padce pohendlali xD

https://www.chameleon.si/dodatna-oprema/dodatna-oprema-za-telefone/zascitno-steklo.html

Še nikoli nisem imel zaščite zaslona. Imam prozoren silikonski ovitek, ki sega malenkost višje od stekla in do sedaj nisem razbil še nobenega. Prej se od padcev zruka kaj v notranjosti, da odpove.

New Report

Close