Papež v Avstraliji
Glede na število žrtev Cerkve so ga krepko premalo.[/quote]
Se strinjam. Veliko je namreč žrtev spolnih zlorab cerkvenih dostojanstvenikov, ki ne vedo kam naj se obrnejo. Nekomu, ki ga poznajo (prijateljem, družini…) ne zmorejo zaupati grozodejstva,ki se jim je zgodilo, lažje je to zaupati nekomu, ki ga ne poznaš in prav temu sJE namenjenO društvO ŽRTEV CERKVE.
Konkretne številke so bile milijonkrat in milijonkrat objavljene, pa ti še vedno ne veš. In se sprašuješ o konkretnih podatkih. In nikoli ne boš vedel. Mogoče si žrtev ali pa celo storilec. Kot vemo re v teh primerih predvsem za mlade moške žrtve, storilci pa so župniki.
Jaz sem ženska.
Ostalo ti bom povedala v ponedeljek, ko boš zopet za tekočim trakom v Revozu. Se srečava in ti bom namignila kateri “krokarček” sem.
Čiv, čiv
dej no vrabček, dej mi povej za pedofilčke, lahko mi todi za svingerje teh je več…so čislani ko sto mater….forum21 jih podpira…svingerje namreč ste pa res tapravi….enga župnika ste nejdli….to da pa vaša BARKIKA poriva blonde direkt z dr, Jožeta Pučnika vas pa boli kurac…ja sej taki ste in taki boste ostali….FUJ
hehehe frančišek, ja veš Papež se je opravičil žrtvam zlorabe, na podlagi enega samega primera, veš da.
veliko jih je in veliko je pravnomočno obtoženih, seveda tistih, ki cerkvi niso naredili posebnih zaslug, ostali so skriti za raznimi cerkvenimi zidovi.
mater ej puhle glave, vaši voditelji priznavajo napake,zločine itd., vi pa še vedno trobite svoje in želite vse pospraviti pod preprogo. Žalostno, da niti vašim velecenjenim voditeljem ne verjamete več, res!