Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Papeža so zastrupili

Papeža so zastrupili

Papeža so zastrupili judje po Božični pridigi ko je Izrael obtožil za genocid v Gazi. Negodovali so tudi ko Vatikan dojenčka Jezuza ovil v Palestinsko ruto kot simbol ubijanja otrok v Gazi;

https://www.jns.org/photo-of-baby-jesus-on-a-keffiyeh-featured-in-vatican-nativity-scene/

Takoj potem je papež “zbolel”, danes pa je umrl.

Naredil je dovolj  dobrega za islamiste zato ga je  vzel k sebi… kdo od njiju dveh , gor ali dol, to pa ne bom sodil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3593, 21.04.2025 ob 16:50

Naredil je dovolj  dobrega za islamiste zato ga je  vzel k sebi… kdo od njiju dveh , gor ali dol, to pa ne bom sodil.

Ti si bolan Veseli oče 🤮

To je čisto možno. Ali je bil Papa Franjo že prej kar nekaj časa mrtev in so mu naredili imitatorja, da ga je špilal ta čas, ko bo kontrolirano primerno razglasiti smrt papeža.

Ali pa so mu včeraj zvečer pripravili sveti odrešilni koktajl, ki ga bo čez noč, ravno na velikonočni ponedeljek, pripeljal v večnost, in ga bo Bog vzel k sebi.

In “news” mašinerija o smrti Papa Franj0 danes laufa kot namazana.

V Vatikanu NI nobenih naključij. Nobenih. Aparat laufa že stoletja. V Vatikanu še en piš vetra ni nobeno naključje.

Sam se je izčrpal do konca. Dolžnost ga je gnala. Moral bi vsaj dva meseca počivati, pa bi potegnil še za 5 let.

Pa so navalili brezobzirni voditelji na obisk k njemu, ker je ravno Velika noč!

Če bi izrekel samo poslanico in se umaknil, bi bil še tukaj.

Ko so ga včeraj pripeljali kazati množici, sem rekel moji sostanovalki: Ta bo umrl! Kap ga bo! In ga je! Naj zdaj počiva v miru!

Ta pokojni papež niti približno ni podoben Frančišku ….. Sem šla gledat več fotografij… Tudi če je bil bolan, poteze obraza in oblika čisto nekaj drugega. Mašinerija je od januarja, odkar je zbolel pravi papež, dobro izverzirala dvojnika. In mislim da se ne motim.

Vsi svetovni voditelji imajo svoje dvojnike. To je znano …

In ravno na velikonočni ponedeljek …

In dobro vprašanje zdaj je, kdo in kaj bo novi papež. RKC je nujno potrebna totalnega reseta.

Anonimno288, 21.04.2025 ob 12:24

Papeža so zastrupili judje po Božični pridigi ko je Izrael obtožil za genocid v Gazi. Negodovali so tudi ko Vatikan dojenčka Jezuza ovil v Palestinsko ruto kot simbol ubijanja otrok v Gazi;

https://www.jns.org/photo-of-baby-jesus-on-a-keffiyeh-featured-in-vatican-nativity-scene/

Takoj potem je papež “zbolel”, danes pa je umrl.

Sam ugotavljam enako.

Itak. Podturili so mu vodo iz Maximarketa in je bila zanj usodna.☝️

Vse je zarota, da je bil bolan in bi moral počivat oa ni pomembno

Smesno, 21.04.2025 ob 22:43

Vse je zarota, da je bil bolan in bi moral počivat oa ni pomembno

Pa ne more tako mlad človek kar tako umret, no.☝️

Ja, star je bil 88 let, res nenavadno, da kdo pri teh letih umre… K mislite, da človek živi večno al kako? En star 88 let ima pred sabo še 1000 let življenja?

Hahaha kake pravljice pišeš

ni ti pomoči

enkrat nor si vedno nor.

Vsi bomo umrli in noben ne bo zgledal tako kot je v najboljših letih.

Zame je papež samo titula. Ne sledim tituli, sledim ZKP zdravi kmečki pameti) in tej Frančišek ni nikoli sledil.

Bil je dober človek, en najboljših. Drugače se ni moglo končati..zakaj so ga umorili ne bomo nikoli izvedeli.

A ni on umival noge muslimanom?

Ne vem zakaj sploh delati predstave za folk. A so za Tita takoj povedali?

Meni se zdi, da ima dvojnico Melanija, Kate definitivno – na nekaterih slikah je totalno drugačna.  Make up res dela čudeže,  ampak da bi se kate tako spremenila na trenutke. ..

No nw vem zakaj se za javnost sploh trudijo izmisljat neke zgodbice.

Ne moremo pa reči,  da je nenavadno, da nekdo umre na izbrani datum- jaz sem si tako zelo želela roditi na izbrani datum, da sem res. Nekateri ljudje ne morejo umret dokler recimo sin ne pride k njim ali podobno.

Ena gospa je vedno govorila, da če jo bo pobralo mlado, jo bo za prvi november. In res je umrla stara 50 let na prvi november, zjutraj se ni več zbudila. Kaj se Jr dogajalo ponoči nihče ne ve. Našle ji primer je tudi 50 letnica, ki je rekla, da bo umrla na svoj rojstni dan in je res.

Grenivka422, 21.04.2025 ob 21:33

Ta pokojni papež niti približno ni podoben Frančišku ….. Sem šla gledat več fotografij… Tudi če je bil bolan, poteze obraza in oblika čisto nekaj drugega. Mašinerija je od januarja, odkar je zbolel pravi papež, dobro izverzirala dvojnika. In mislim da se ne motim.

Vsi svetovni voditelji imajo svoje dvojnike. To je znano …

In ravno na velikonočni ponedeljek …

In dobro vprašanje zdaj je, kdo in kaj bo novi papež. RKC je nujno potrebna totalnega reseta.

Seveda, jasno. Če zgleda kot zebra, ima črte kot zebra, teče kot zebra, zagotovo ni zebra. Pobarvan konj, garant.

Nemogoče, da bi Grejpfrut eno samo zadevo, ki se na svetu zgodi, ne pripisala zaroti. Pa ne trudi se s tisto pikimeneki, vsi vemo da si ti.

Seveda, jasno. Če zgleda kot zebra, ima črte kot zebra, teče kot zebra, zagotovo ni zebra. Pobarvan konj, garant.

Ja, to je nedvomno Tapetenpferd 😉

Ena srečno poročena, 22.04.2025 ob 10:07

Ja, to je nedvomno Tapetenpferd 😉

Hahahahahaha.

Zastrupili sicer ne, zagotovo pa ni ponoči umrl v postelji.  Se lepo vidi modrica na levi strani čela in senc.  To pomeni da je stal ali poskušal kam iti, ko ga je zadelo in je padel in udaril z glavo.  Mogoče se je to zgodilo že zvečer ali ponoči.  Objavili pa so seveda zjutraj.

Dejstvo je da je mu je srečanje z đej dijem vzelo vso voljo do življenja.

lloyd, 22.04.2025 ob 12:56

Dejstvo je da je mu je srečanje z đej dijem vzelo vso voljo do življenja.

To pa nedvomno.

Sicer pa ta vse tiste, ki pravite, kako se je spremenil. Mesec ali dva v bolnišnici lahko človeka spremeni do neprepoznavnosti. Odvisno od diagnoze, seveda. Jaz, ki sem odraščala na vasi in s svojo staro mamo v mojih zelo mladih letih večkrat šla kropit kakšnega pokojnika, sem imela priložnost videti zelo veliko spremenjenih obrazov (to so bili pri nas še časi, ko je večina pokojnikov ležala v krstah, in to doma!). Od zabuhlih, modrikastih, z odprtimi usti, smejočih se, zaprepadenih, do popolnoma shiranih, koščenih obrazov.

Skratka nič nenavadnega, vsak mrlič pač izgleda kot mrlič in ne kot živ človek. Si je pa kakšen tudi zelo podoben, sploh če umre na hitro… Nobenega dvojnika ni tu in nobene zarote. Ljudje stari 88 let pač umirajo, in to pri tej starosti ni nekaj nenormalnega, ampak zelo običajna zadeva.

Ena srečno poročena, 22.04.2025 ob 13:42

To pa nedvomno.

Sicer pa ta vse tiste, ki pravite, kako se je spremenil. Mesec ali dva v bolnišnici lahko človeka spremeni do neprepoznavnosti. Odvisno od diagnoze, seveda. Jaz, ki sem odraščala na vasi in s svojo staro mamo v mojih zelo mladih letih večkrat šla kropit kakšnega pokojnika, sem imela priložnost videti zelo veliko spremenjenih obrazov (to so bili pri nas še časi, ko je večina pokojnikov ležala v krstah, in to doma!). Od zabuhlih, modrikastih, z odprtimi usti, smejočih se, zaprepadenih, do popolnoma shiranih, koščenih obrazov.

Skratka nič nenavadnega, vsak mrlič pač izgleda kot mrlič in ne kot živ človek. Si je pa kakšen tudi zelo podoben, sploh če umre na hitro… Nobenega dvojnika ni tu in nobene zarote. Ljudje stari 88 let pač umirajo, in to pri tej starosti ni nekaj nenormalnega, ampak zelo običajna zadeva.

ja, ampak če pogledaš zdaj slike v krsti leži popolnoma druga oseba, kot je sedela v vozičku 1 dan prej. En dan prej je bil zelo zabuhel v obraz, velik trebuh- otečen- edemast… ko tak človek umre je še bolj zabuhel, ta ki leži v krsti pa je upadel, to se takoj opazi- NI TO ISTA OSEBA ZAGOTOVO NE.

PAT0L0G, 22.04.2025 ob 13:47

ja, ampak če pogledaš zdaj slike v krsti leži popolnoma druga oseba, kot je sedela v vozičku 1 dan prej. En dan prej je bil zelo zabuhel v obraz, velik trebuh- otečen- edemast… ko tak človek umre je še bolj zabuhel, ta ki leži v krsti pa je upadel, to se takoj opazi- NI TO ISTA OSEBA ZAGOTOVO NE.

Ti pač nisi nobenega mrliča videlo, če trdiš da so ljudje po smrti zabuhli.

New Report

Close