Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Papirnate brisače v roli?

Papirnate brisače v roli?

Kupovala sem Tuševe tiste debelejše, ki so enojno pakirane. Zadnje čase pa opažam, da so tanjše. Skoraj še enkrat bolj kot so bile?

Je to opazil še kdo? Pri nas tega precej porabimo. Veliko nas je in packi smo 🙂

Kje jih kupujete vi? Ste z njimi zadovoljni? Cena?

DM. Cena?

eurospin – 2 debeli roli 5,50 E

Najboljše so v Lidlu!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

4 plastne od DM-ja. Z eno narediš zelo veliko.

Pred davnimi časi sem delala primerjavo, od takrat kupujem v papirnate brisače v Lidlu. Če razmerje cen še vedno drži, ne vem. Je pa to edini artikel, ki ga zagotovo kupujem tam, razen še včasih kakšnih akcij za otroke.

Jaz kupujem 4-slojne papirnate brisačke v Hoferju ( cena za 6 kom je 2,59) pa tudi WC papir, 4 slojni ( cena za 10 kom je 3.12) – oba super kvalitete.

Marjana

Tudi V Hoferju – nikjer drugje več.

Papirnate brisače, salveti, pap. robčki, toaletni papir (rumen) v Hoferju.Super zadovoljna!

Jaz kupujem v enem podjetju malo večje zaloge papirnatih brisač. Ponavadi kar tele: http://www.barjans.si/si/papirnate-brisace-max-eco-natur-i32767.shtml

Sicer so malce trše, ampak dobro vpijajo, pa zelo veliko jih je, tako da imam za nekaj časa mir 🙂 Uporabljam jih v kuhinji, imam jih na balkonu pa na vrtu eno rolo. Jih pa obvezno mečem v posebno vrečo za reciklažo papirja!

New Report

Close