Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Par išče punco za druženje

Par išče punco za druženje

Sva par in iščeva punco za druženje ob kavici, pici….brez obveznosti … Ce si bomo vsec pa lahko tudi kaj vec… Pisi na [email protected] ali na viber ali na WhatsApp na 071376548.

hahahahahaha

Kar nekaj vas je, ki ste se javili na WhatsApp in viber… Samo 95% ne vem kdo ste ne neresni. Verjetno kr eni tipi ki se skrivajo. Škoda časa… Dejte samo resne punce do 35l, da se resno zmenimo, se dobimo na kavici potem pa bomo videli kako naprej…. Punco isceva predvsem zanjo….

Porocen moski mam 43 leta iscem zensko do 50 let za stjecanje obisk Pisi na moj Viber ili WhatsApp+38669802336

Porocen sem moski mam 43 leta iscem zensko do 50 let za stjecanje obisk lahko tudi porocena Pisi na moj Viber ili WhatsApp+38669802336

. SUTRA PETAK navecer – SWINGER CLUB SUN GARDEN SLOVENIJA-  4 DJEVOJKE SLAVE djevojacku vecer i pozivaju obdarene muskarce i parove do 37g. na konkretno i diskretno druzenje..

Sva par 30let in oščema punco,ki bi se druzila z nama. Res si zelima to izkusnjo. Ce si za se nama tu javi pa se dogovorimo za kontakt 🙂

A je tvoja željna sexa z žensko, ali bi vi2 sprejela fanta k sebi. Moj bi bil kuj za.

Iščem žensko za klepet in druženje

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Nataša1, 18.04.2024 ob 11:27

A je tvoja željna sexa z žensko, ali bi vi2 sprejela fanta k sebi. Moj bi bil kuj za.

Lahko sta par ja

Samo žensko sprejmema 🙂

Ales587

Zakaj pa potem ne odpises ?

Sva par in iščeva bisex punco predvsem za njo za druženje ob kavici, pici,sprehodu… Ce si bomo vsec pa lahko tudi kaj vec… Pisi na [email protected] ali na google chat ali viber na 071376548. Lahko tudi sms.

Kaj res nobene ki bi bila za? 😒

Odgovor na objavo uporabnika
rakun149, 02.07.2023 ob 12:53

Sva par in iščeva punco za druženje ob kavici, pici….brez obveznosti … Ce si bomo vsec pa lahko tudi kaj vec… Pisi na [email protected] ali na viber ali na WhatsApp na 071376548.

lahko tudi google chat.

New Report

Close