Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka par pred poroko

par pred poroko

zanima me koliko časa ste bile oz bili skupaj kot par predno sta se poročila

pet let in pol

4 leta in 9 mesecev

13 let, živela skupi pa 11 . poročena pa še ne dva meseca :))

13 let, skupaj živiva 12 let, poročena od 2/8/2003.

9 let………….

5 let in 2 meseca, poročena pa tud 2 meseca

2leti

8 let, poročena pa 5 mesecev.

Midva sva se spoznala konec januarja, par sva postala dva meseca kasneje, takoj psoznala, da sva za skupaj, se konec junija zaročila in pred 10. dnevi poročila. A to se mi zdi bolj redko. Je pa res, da imava večino skupnih vrednot, pogledov, želja, doživljanj, tako, da je malo tistega, kar naju ločuje. Skupaj mora par biti, dokler oba osebnostno ne dozorita in sta zrela za ta korak. Midva imava oba čez 30. let in je to prišlo že z leti, mlajšim pa priporočam, naj raje hodijo vsaj dve leti,d a se bolj spoznajo. Priporočam tudi celoletno šolo za zakon, kjer se pogovorita vse, kar mora resen par vedeti.

OJLA!
Midva se imava namen porocit ravno na dan ko bova skupaj 7 let!

6 let, poročena pa 1,5 leta

9 mesecev , konec novembra bo 5 let odkar sva poročena, odločitev je bila ta prava :-))))

No, torej, midva sva bila pred poroko par točno eno leto. Zdaj sva že skoraj 5 let poročena 😉 Imava obe obletnici v istem mesecu :)))

lp

1 leto in 3 mesece hodila, se potem skupaj vselila in se točno po treh letih poročila, sedaj sva skupaj 6 let in smo že trije, eden pa še pride konec leta

7 let

Ojla,

Pre dporoko sva bila skupaj 1 leto in 11 mesecev, letos pa sva praznovala tretjo obletnico poroke.

pikica

čebel'ca Jelka

Porocila sva se na 6. obletnico, skupaj sva torej 8 let in 4 mesece, srecnejsa in bolj zaljubljena kot kdajkoli! Mocno priporocam skupno zivljenje ze pred poroko

Eno leto sva živela skupaj; letos bova praznovala 19-letnico.

hojla

Midva sva bila skupaj 6 mescev.Poročena 21 let

Preden sva se poročila sva bila par pet let. Kot zanimivost; spoznala sva se pri mojih šestnajstih, moževih sedemnajstih, vmes je eno leto služil vojaščino, pri mojih ennaindvajsetih letih sva se poročila. Sedaj je minilo že 13. let in še vedno se imava rada kot v začetku!

1 leto.

par sva bila petnajst let, od tega sva eno leto živela skupaj, poročila sva se na 15.obletnico in sva sedaj poročena že dve leti, imava pikico staro 15mesecev.
vedela sva da sva za skupaj samo pogojev ni bilo.
janka

Pet let… Sedaj pa sva dobro leto poročeno. Aja, je pa res, da sva že štiri leta pred poroko živela skupaj…

nika

6 let, skupaj živela pred poroko 4 leta.
Letos sva praznovala 10 obletnico srečnega, polnega zakona.

New Report

Close