Parada ponosa
Bravo za Katarino Kresal. Je ministrica 1A. Vsa čast ji.
Ker pa bo KK na paradi, je popolnoma normalno, da bo z njo oz. gost na paradi tudi njen partner Miro Senica. Tudi mene moj mož vedno vzame s seboj, ali pa obratno jaz njega. Kaj češ frančišek, mi smo tako navajeni. Ti pa očitno tvojo puščaš doma, pa se ti zato čudno zdi.
Izbrisani, pedri, lezbijke, cigani, brezposelni lenuhi in dilerji….. to so prioritete naše države. BRAVO!!!
Me sploh ne preseneča ravnanje ministrice, glede na to, da sta z njenim “partnerjem” OBA precej vpeta v te kroge.
Murja si pa na Fužine pa v Štepanca itaq ne upa več in so zmožni samo še na paradi red delat. Pa še mi bomo vse to plačali. Lepo se je za tuj denar zajebavat.
Tudi na paradi bi ljudje lahko umirali zaradi homofobov tvojega kova. Kaj misliš, zakaj bo tam policija? Prav zaradi takšnih nestrpnežev, kakršen si ti.[/quote]
Zaradi mene jim tam ni treba biti, jaz pedrov ne obožujem, naj se ritopikajo sami med sabo, ne pa da mora it iz mojega žepa denar da jih policaji pazijo….naj gredo v Rusijo in tam delajo parado, nas pa pustijo pri miru.
To ni nikakršna nestrpnost, ampak opozorilo da je treba te bolnike zdravit ne pa z njimi delat v rokavicah in jih s policaji pazit.
Za tiste, ki so mi pa foušljivi, ker imam ženo rad in z njo živim normalno seksualno življenje pa samo en predlog. Manj bodite tu gor se manj sekirajte in se več posvečajte svojim partnerjem, seveda če jih imate!?
Vsakdanji sex dela čudeže…pa kaj ko večina pisočih tu gor nima pojma o tem:-)
Na žalost pri tej ministrici večina v tej državi res dobivamo občutek manjvrednosti in podrejenosti manjšini. Pa lepo prosim, ne me zmerjat z nekim homofobom in še čim! Črna kronika je vsak dan polna zadev, ki se lahko dotakne kogarkoli izmed nas. V času uradno objavljene recesije se ukvarjamo z vsem, samo s tem ne, kako iz nje priti neobubožani, kako preživeti. Ne morem se upreti misli, da so manjšinske skupine ljudi pri nas bolj zaščitene kot pa večina ostalega prebivalstva.
Poleg tega, katera zadeva, ki je v korist večini prebivalcev bi se pa še dogajala cel teden?!!! Halo! In koliko bo vse stalo in šlo iz skupne malhe, v kateri pa tako ni več denarja? Bodo tudi za to davki večji? Kdaj se kaj takega toliko časa dogaja za otroke, njihovo lepšo prihodnost, kaj za stare, za njihove lepše dni, za brezposelne, za njihovo upanje v boljši jutri, nanazadnje za upanje zaposlenim, da bodo lahko ostali v službi in prejeli plačo??? Ni pravice na tem svetu!
Lepo je, da se zavzema za tole, naša kresnička….ampak naj končno sklofa skupaj tisti zakon o zasebnem varovanju, ki bo moral bit sprejet že januarja…se popravljam dopoljnjen januarja in do sedaj že sprejet……kresnička se bo morala naučiti kaj je pomembno in kaj ne…..na račun minimalnega procenta istospolno usmerjenih (pa nimam nič proti njim) zanemarja vse ostalo, kar se tiče vseh državljanov: bi, homo in hetero usmerjenih…..
p.s.: ampak jebiga……se jer treba prislinit potencialnim volilcem……upam samo, da jim bo predelalo, da to nima nič z njeno skrbjo za zdravje in počutje istospolno usmerjenih……