Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Parada ponosa

Parada ponosa

v sili hudič še muhe žre ……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Pedri in lezbijke so bolani nenormalni ljudje,sedaj še to javno razkazujejo,pa jim pomaga še bolana država ja cigani in nenormalneži imajo pri nas privilegije!

Blagor ubogim na duhu (in umu),
kajti njih tema je večna.

:)))))))))))))

bolje v temi kot nenormalnež,kajti tudi oni nimajo na duhu vse pošlihtano!petelin ne jaha petelina ampak kure!Ker je tako ustvarjeno!

Kaj si oni mislijo o takšnih kot si ti?

Našla en luškan video … poanta: dve kratki besedi :)))

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=53039

In ti takole Kristusa citiraš? Tvoja tema je večna!

In ti takole Kristusa citiraš? Tvoja tema je večna![/quote]

hehehe, a ni imal Jezus rad vse ljudi, tudi največje “grešnike”????al kako, a ne hodite po njegovi poti???če ne-po čigavi potem???

In ti takole Kristusa citiraš? Tvoja tema je večna![/quote]

Jaz in Jezus sva na ti, ti pa žal rabiš cerkev, da med vama posreduje!

Ti kar z ninej razpravljaj. Vedve sta za skupaj. Obe brez sramu, brez zadržkov.

a bejš no, zakaj pa bi naju moralo biti sram in kakšne zadrške misliš, al si smešen ko je težko odgovorit!:))))))))))))))))

Parado ponosa dojemam kot provokacijo.

Jaz pa tako dojemam veselice (in govejo župo) 😉

… ne, se popravljam: goveja župca mi zadnja leta kar sede 🙂

hahahaha, a bejš no, a čist zares!!!:)))))))))

hahahaha, a bejš no, a čist zares!!!:)))))))))[/quote]

Brez komentaraja!

Na kaj so pa lahko ponosni?da ga tiščijo v tazadno,če niso normalni vsaj naj bodo tiho!

Pa smo spet pri tem, kaj je normalno.

In?

Kaj je normalno?

Pa veste, da tega ni? Ni te fiksne ločnice. Med črnim in belim je cela plejada sivih odtenkov (če bi v vaših besedah zaznala kaj barve, bi za primer uporabila raje te).

Družba meje normalnosti postavlja v skladu s svojo lastno zrelostjo in se zato okvirna definicija normalnosti sčasoma spreminja. Celo zelo spreminja.

Da ne govorimo o tem, da ima še vsak svoja merila za to, kaj je normalno.

Meni se npr. sovraštvo brez pravega razloga in nestrpnost brez utemeljene podlage zdita močno nenormalna. Se mi zdi, da v skladu z družbeno zrelostjo počasi že velja, da to tudi sta – namreč nenormalni reakciji na drugačnost. Pa kakršnakoli to že je.

Evo tu homoseksualnost, naslednjič bo rasizem, nacionalizem … slej ko prej šovinizem (kjer pa začnete hoditi že po mojih nogah). In ne, ne mislim čakati, da pridemo do tja (saj poznate tisto zgodbo, ko so najprej odpeljali žide in cigane, pa človek ni črhnil, pa so prišli po … dokler na koncu niso prišli ponj, pa ni bilo nikogar več, ki bi še lahko ugovarjal?? Kako je že to šlo?)

Se pa od nekdaj sprašujem, kaj pri takšnih biva tam, kjer bi moralo biti srce (če ne kar duša)?

Ja, v bistvu se kar strinjam z napisanim. samo je pa vprašanje koliko srca, čistega srca, je pri tvorcih Parade ponosa. Ne vem, včasih mi stvar deluje bolj kot nek blef. Bolj kot neko iskreno zavzemanje za sprejemanje drugačnosti in tolerantnosti kaže, da je neke vrste oder za tiste, ki so sicer močno, tako ali drugače, prikrajšani. Tu pa imajo biti priložnost 5 min biti “in”. To se mi zdi problem. Saj ko se s kakim takim poskusiš o drugačnosti in tolerantnosti pogovoriti, v bistvu kaj hitro pokaže koliko je sam sposoben tistega za kar naj bi se zavzemal. Zato torej blef. No, posploševati pa bi bilo napačno.

Glede parad se ne strinjam povsem.

So odraz časa.

Nekoč jih, upajmo, ne bo več, ker ne bodo več potrebne.

Dokler pa je slepo sovraštvo v delu družbe do dotično ‘drugačnih’ še tako zelo prisotno in močno, pa parade bodo in to je dejstvo (pa ekscesi tudi – mišljeno na vseh straneh).

Jaz jih zato podpiram. Tudi zato, da enkrat ne bodo več potrebne.

ne-dam-se, v celoti se strinjam s tabo. Dobra si, da s takimi zadrteži sploh debatiraš. Ker ni vredno. Vsi po vrsti so hudi omejenci, ki se nikoli ne bodo mogli postaviti v kožo kogarkoli drugačnega, ker ne vidijo 5cm proč od svojega plota in svoje riti.

Kdor je heteroseksualen in normalen, ta se ne gejevsko parado in na vse, kar je povezano s homoseksualnostjo, ne odziva sovražno, ampak mu v najslabšem primeru ni mar oz. je indiferenten.

Kdor najbolj gobca o normalnosti, o raznih ritopikih in tako dalje… ta se je zatrl do te mere, da ne prizna niti samemu sebi, da ga v bistvu to vznemirja. Mene najbolj skrbijo tisti, ki se do homoseksualcev obnašajo najbolj grobo, z največjim sovražnim gobezdanjem in podobni sovražno nastrojeni. Kot da jim zavidate, da oni upajo svoje življenje in želje živeti, vi pa ne.

Vsi taki gobezdači ste mi skrajno sumljivi.

P.S. ne-dam-se, pred tabo in tvojo strpnostjo pa kapo dol! 🙂

Spet ti o nečistih srcih. Raje poglej v svojega.

ne-dam-se, v celoti se strinjam s tabo. Dobra si, da s takimi zadrteži sploh debatiraš. Ker ni vredno. Vsi po vrsti so hudi omejenci, ki se nikoli ne bodo mogli postaviti v kožo kogarkoli drugačnega, ker ne vidijo 5cm proč od svojega plota in svoje riti.

Kdor je heteroseksualen in normalen, ta se ne gejevsko parado in na vse, kar je povezano s homoseksualnostjo, ne odziva sovražno, ampak mu v najslabšem primeru ni mar oz. je indiferenten.

Kdor najbolj gobca o normalnosti, o raznih ritopikih in tako dalje… ta se je zatrl do te mere, da ne prizna niti samemu sebi, da ga v bistvu to vznemirja. Mene najbolj skrbijo tisti, ki se do homoseksualcev obnašajo najbolj grobo, z največjim sovražnim gobezdanjem in podobni sovražno nastrojeni. Kot da jim zavidate, da oni upajo svoje življenje in želje živeti, vi pa ne.

Vsi taki gobezdači ste mi skrajno sumljivi.

P.S. ne-dam-se, pred tabo in tvojo strpnostjo pa kapo dol! :-)[/quote]

Še eden izmed bolnikov, ki je primeren za Polje se javlja in teži. Pelji si ga domov in z njim pikaj nam daj pa mir s svojimi nebulozami.
Tudi jaz upam da v prihodnosti teh parad ne bo več, malce je treba počakat da ovce sreča pamet!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ti je goveja župca stopila v glavo?

Še nisi slišal za nore krave. Bik neotesan!

… toliko o moji absolutni strpnosti!

Ja, ima svoje meje.

Človeku ni treba nič stopit v glavo, problem je s tvojo glavo….in pa goveja župca je zelo dobra in zdrava, samo po tvojem razlaganju sveta bi biki skakli na bike, krave bi se lizale med seboj….ti bi pa gnojnico jedel namesto goveje župce:-)

Sploh pa mi ni jasno kako moreš biti tako brez živcev in se sedaj razburjaš za ene bolnike, ki so potrebni zdravljenja.

PS: Doma imam dva petelina in 10 kur, pa kaj ko sta petelinčka pedra in ni reprodukcije….verjetno bomo počasi vsi lačni ali po tvoje STRPNI mrliči!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

New Report

Close