Parada ponosa
Spet ti o nečistih srcih. Raje poglej v svojega.[/quote]
Ma, tipičen primer nekoga, ki je deklarirano strpen, pa ne prenese morda nekoliko drugačnega mnenja kot je njegovo. Škoda besed. So pa taki odzivi precej kvarni za neko dostojno razparvo ali pogovor.
Bi bilo pa fino, če bi se registriral/registrirala, da bi bilo moč jasno vedeti s kom torej dostojna izmenjava mnenj ni mogoča. So pa navadno taki kalibri dostikrat radi, tako tu, kot v realnem življenju, zamaskirani totalno … Potem pa, enkrat izza te, drugič izza one maske mešajo blato … In ko ga zamešajo zbežijo drugam, kjer blatijo naprej. Precej neokusno, milo rečeno.
Spet ti o nečistih srcih. Raje poglej v svojega.[/quote]
Ma, tipičen primer nekoga, ki je deklarirano strpen, pa ne prenese morda nekoliko drugačnega mnenja kot je njegovo. Škoda besed. So pa taki odzivi precej kvarni za neko dostojno razparvo ali pogovor.
Bi bilo pa fino, če bi se registriral/registrirala, da bi bilo moč jasno vedeti s kom torej dostojna izmenjava mnenj ni mogoča. So pa navadno taki kalibri dostikrat radi, tako tu, kot v realnem življenju, zamaskirani totalno … Potem pa, enkrat izza te, drugič izza one maske mešajo blato … In ko ga zamešajo zbežijo drugam, kjer blatijo naprej. Precej neokusno, milo rečeno.[/quote]
joj Adam, ne deli moralnih nasvetov, ne najmanj ti, prosim!!!!:)
Bi bilo pa fino, če bi se registriral/registrirala, da bi bilo moč jasno vedeti s kom torej dostojna izmenjava mnenj ni mogoča. So pa navadno taki kalibri dostikrat radi, tako tu, kot v realnem življenju, zamaskirani totalno … Potem pa, enkrat izza te, drugič izza one maske mešajo blato … In ko ga zamešajo zbežijo drugam, kjer blatijo naprej. Precej neokusno, milo rečeno.[/quote]
joj Adam, ne deli moralnih nasvetov, ne najmanj ti, prosim!!!!:)[/quote]
Dobro, midva sva pač očitno sklenila. Prosim, pusti me pri miru! Bo šlo?
I’m back 😉
Drgač pa, ker vem, da sem včasih kar videla kakšen kurnik brez petelinov, pa vendar mnogo jajci, se mi zdi, da menda sploh ne rabiš petelinov, da bi si tudi v prihodnje pekel jajce na oko (ko bodo tvoje kurice za v juhico, jih boš pa nove nabavil na farmi, kjer imajo kakšnega petelina, ne?). Pa evo, wikipedia pravi, da je to res:
“Most commercially produced chicken eggs intended for human consumption are unfertilized, since the laying hens are kept without roosters. Fertile eggs can be purchased and eaten as well, with little nutritional difference.”
ne-dam-se, v celoti se strinjam s tabo. Dobra si, da s takimi zadrteži sploh debatiraš. Ker ni vredno. Vsi po vrsti so hudi omejenci, ki se nikoli ne bodo mogli postaviti v kožo kogarkoli drugačnega, ker ne vidijo 5cm proč od svojega plota in svoje riti.
Kdor je heteroseksualen in normalen, ta se ne gejevsko parado in na vse, kar je povezano s homoseksualnostjo, ne odziva sovražno, ampak mu v najslabšem primeru ni mar oz. je indiferenten.
Kdor najbolj gobca o normalnosti, o raznih ritopikih in tako dalje… ta se je zatrl do te mere, da ne prizna niti samemu sebi, da ga v bistvu to vznemirja. Mene najbolj skrbijo tisti, ki se do homoseksualcev obnašajo najbolj grobo, z največjim sovražnim gobezdanjem in podobni sovražno nastrojeni. Kot da jim zavidate, da oni upajo svoje življenje in želje živeti, vi pa ne.
Vsi taki gobezdači ste mi skrajno sumljivi.
P.S. ne-dam-se, pred tabo in tvojo strpnostjo pa kapo dol! :-)[/quote]
Ja, prav ti dam, da se ne daš!
Drgač pa, ker vem, da sem včasih kar videla kakšen kurnik brez petelinov, pa vendar mnogo jajci, se mi zdi, da menda sploh ne rabiš petelinov, da bi si tudi v prihodnje pekel jajce na oko (ko bodo tvoje kurice za v juhico, jih boš pa nove nabavil na farmi, kjer imajo kakšnega petelina, ne?). Pa evo, wikipedia pravi, da je to res:
“Most commercially produced chicken eggs intended for human consumption are unfertilized, since the laying hens are kept without roosters. Fertile eggs can be purchased and eaten as well, with little nutritional difference.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Egg_(food)%5B/quote%5D
Ne vem kaj se spuščaš v debato če ne dojameš poante!
Morda pa tebi ni kaj potegnilo, a?
Pa spremljaj malo situacijo doma in po svetu – mislim na tudi zunaj ozkopolitičnih okvirov …
Če ti je razmnoževanje argument za upravičenost homofobije, potem boš vsak čas ostal brez svojega argumenta.
Vse več moških je neplodnih (že samo zaradi hrane in zastrupljenosti okolja), vse več otrok se tudi sicer rojeva s pomočjo biomedicinske pomoči (t.i. otroci iz epruvete), pa tudi sicer si ljudje znajo že od nekdaj sami pomagati do potomcev (še celo bolje se znajdejo kot heteroseksualno usmerjeni … nekatere strašno trapasto vzgojene (tudi samovzgojene) še kar čakamo na princa na belem konju 😉
pa še en novi (stari), ime, ki si si ga nadel pa dokazuje točno to, kar v resnici si in sam sebi zanikaš, zato si dodal pripono anti.[/quote]
a si jih zapisuješ? 🙂
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vino je zjutraj svinec, popoldan srebro, zvečer zlato!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/quote]
Do sedaj jih nisem, tebe pa bom zapisala. Zaenkrat na črno listo.