Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Parada ponosa

Parada ponosa

Ko gledaš takšno parado “ponosa”, predvsem to velja za velike parade, ki so postale kar turistična atrakcija, se mi pač poraja misel da sploh ne gre za to kar naj bi se borili ampak za zbirko ekscentrikov ki uživa v razkazovanju.

vsako izražanje mnenja o tej temi bi lahko kar razglasili za sovražen govor. Če imajo zagovorniki tega pravico izražati svoje mnenje na način kot ga in je za moje pojme čist out, potem imam tudi jaz pravico izrazit svoje mnenje pa čeprav je tudi čist out!

Vse skupaj pa je navadno teroriziranje manjšine napram večini z vsiljevanjem svojih zahtev. In to se dogaja ves čas v sto in enem primeru.

[/quote]

v bistvu je tako en curc, kako kdo razmišlja, tvoje je tvoje, moje je pač moje.
jaz v vseh ekstremih vidim napake, pa naj bo to tvoje sovraštvo do RKC,
opajanje nekaternikov s komunizmom in njegovimi dobrotami, ali neskončno videnje Janeza kot edinega možnega poglavarja, če hočeš, tudi boruta.
po moje, tu na tem forumu ni večjega sovražnika do nečesa, kot tvoje do RKC.
.
naj ostane tako in niti ne potrebujem odgovora.

točno to.

boss, zakaj pa jo gledaš? Jaz je namreč ne – razen če slučajno kaj vidim pri poročilih. In me ne moti, kot me ne motijo njihove zahteve po pravicah – enostavno zato, ker ne gredo v mojo (niti kogar koli drugega) škodo. O ostalem pa ne bi, ker bi spet lahko našel kup primerjav pa mi bo potem spet kdo očital sovražnost do česarkoli že :-)))

ma ti lahko o vsem. po moje je štos življenja v tem, da se tam, kjer sem slab popravim, pa če tudi v tolerancah in svojem umirjanju v odnosih z okolico.
po moje konstantno “nabijanje” v eno smer (sovraštvo do RKC), poškoduje svojo drugo in okolje.

Seveda ne, boom, tebi služi izključno za provokatorstvo. Tebe šarada ponosa sploh ne briga, tebi gre samo za zajedanje in žalitev verskih čustev drugih.

Ne gre za sovraštvo. Se mi pa zdi, da smo se pred dvajsetimi leti odločili, da v demokraciji ni nobeni partiji mesto na oblasti in da naj bi bila Cerkev ločena od države. Jaz se tega nekako držim. Glede na Stres-anje o križu kot simbolu demokracije in človekovih pravic in podobnem pa se nekatere partije s tem težko sprijaznijo.

Kdaj boš pa ti prenehal žalit mnenja oz. stališča drugih? Sicer pa – spet kažeš na to, da ne ločiš šprav dobro med pojmi kot so vera, občestvo in institucija. Po svoje me ne čudi, je pa to pokazatelj hude indoktrinacije.

seveda smo se ločili, smo pa se preko križa v svoji zgodovini marsičesa naučili in se še učimo,
velika verjetnost je, da še nama obema, ravno zaradi rdeče barve okolja marsikaj manjka.
če česa ne znaš, oz če tistega vsaj ne občutiš pusti pri miru in opazuj, možno je, da lahko to srečo doživiš.

ne vem, zakaj nekaj sovražit, saj je rezultat rdečega pustušenja posledično videti tudi v (ne)uspehih
neke politike Bajuk, Peterle.

Eni se očitno niso naučili, da če s križem preveč pritiskaš, da ga deformira. Postane podoben srpu s kladivom. Potem pa so omenjeni gospodje mislili, da bi ga malo poglihali, ampak to ne bo šlo :-)))))

(kot praviš) “rdečega pustošenja” se pač ne bi dalo sanirati s pehanjem v (neo)fevdalizem in s tako izpeljano denacionalizacijo je sorajda šlo samo za to. Po svoje pa me čudi “svetovljan” Bajuk. mar ni prav on skorajda tik pred volitvami izjavljal, da kriza Slovenije ne bo prizadela? Pomenljiva izjava.

To me spomne na SP Metro Pride parado!! XD XD

Saj smo že navajeni da svoje početje opravičuješ s tožbami do drugih.

boss, zakaj pa jo gledaš? Jaz je namreč ne – razen če slučajno kaj vidim pri poročilih. In me ne moti, kot me ne motijo njihove zahteve po pravicah – enostavno zato, ker ne gredo v mojo (niti kogar koli drugega) škodo. O ostalem pa ne bi, ker bi spet lahko našel kup primerjav pa mi bo potem spet kdo očital sovražnost do česarkoli že :-)))[/quote]

Hm! Točno veš kaj sem napisal in dobro razumeš, tako da se ni treba nič sprenevedat! Podpri jih v parlamentu kar je edina prava stvar.

[/quote]

v bistvu je tako en curc, kako kdo razmišlja, tvoje je tvoje, moje je pač moje.
jaz v vseh ekstremih vidim napake, pa naj bo to tvoje sovraštvo do RKC,
opajanje nekaternikov s komunizmom in njegovimi dobrotami, ali neskončno videnje Janeza kot edinega možnega poglavarja, če hočeš, tudi boruta.
po moje, tu na tem forumu ni večjega sovražnika do nečesa, kot tvoje do RKC.
.
naj ostane tako in niti ne potrebujem odgovora.[/quote]

eh nor-TON – sem mislila da ti pa le razumeš BOOM-a, hoče ti namreč povedat , da sta komunizem in RKC vodita zelo podonbno politiko!!!:))))))))))

Monoseksualci in monoseksualke stopimo skupaj! Pokažimo, da nam je dovolj zasmehovanja in žaljenja. Nestrpnosti, dovolj biti drugorazredni državljani… gremo vsi na parado mono ponosa!

MONO PRIDE FTW!

200 ritopikov se je pa le pokazalo v javnosti.

Stvar je taka: vsak shod s tako malo udeleženci je FAIL. Kruto, ampak resnično. Verjamem, da bodo zdaj organizatorji trdili drugače, samo tako je. Naj športno priznajo poraz in več sreče prihodnjič.

Nam bo Boom iz prve roke povedal, koliko ritopikov je še paradiralo poleg njega. :-))

ja, vidiš, ko naju ni bili zraven. In nekomu od naju je zdaj žal, ampak to nisem jaz :-))))

Med njimi so bili tudi Gantar, Janković ter Kresalova.

So že preboleli bulmastife? 🙂

Letos se bodo “pikali” 4. junija.

Bo Boom tudi letos prevaral župnika? =)

Aktivist Blažič:

Parada ponosa je še vedno domena le istospolno usmerjenih” poudarja Mitja Blažič, aktivist za pravice homoseksualcev.

=)

A spita al miže uživata?

http://www.genspot.com/video-67767/romanca-na-brdu-med-bushem-in-janso.aspx

sem kar solzico potočil :-))))))))))))))))))))

New Report

Close