Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Paradoks

Paradoks

malo sem premišljeval..
ninej ..
o nekaterih izjavah tvojih somišljenikov..

o tem npr. da smo nasproti misleči.. domobranci in ta bel…OK
zavzemamo se in branimo JJ..
le ta.. pravite da izhaja iz KPJ..OK

kako hudiča dopustite da en ta bel brani vašega starega kompo iz KPJ..
še več.. vi lastnega človeka pluvate..
nezaslišano..
to je tako kot bi bil domači izdajalec.. ta bel..

jst tega res ne razumem več..kdo je zdej ta bel..
uf..moram mal dol se uležt..

vsaj una “kresnička”, ki se ima za svetilnik bi le lahko kakšno pametno prjavu..

Če človek česa ne razume in želi razumeti, je v prvi vrsti potrebna volja. Potem se začrta pot in hodi po njej. Večinoma si je potrebno vzeti le še čas in kakšno knjigo. Če ga to ne zadovolji, pa začne raziskovati, študirati in če je zadeva še dovolj zanimiva, se da obiskati tudi kakšno predavanje ali celo vpisati na faks. ;))

Kar pogumno, fantje.

Potem vse tiho je bilo…

a potem vidiš kako so vsi politiki “kakor veter piha” in je težko ostati načelen ker te povozijo

zato nekega fanatizma do določene opcije ne bom nikoli razumela.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Zima1,
a FDV, AGRFT, ALU??
morda specializacija v S. koreji..??

:-)))))

ali FOV

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

tudi jaz ne!:)))

what the hack is FOV?? sarah5

Fakulteta za organizacijske vede

Tista, ki jo ceniš in je zate dovolj dobra. Ali pa tista, da jo boš… khmmm…. naredil. Meni nobena od teh ni všeč, zanimale so me bolj adrenalinske fakultete in med njimi sem našla najmanj 4, ki bi jih rada obiskovala. Ena je preverjeno fantastična. 😉

men je bil to vse en te isti šmorn..
zgubidaneti..

Zima1 jst sm pa bil tud na 6..
sm prekrival streho..

Torej si imel čast jih videti od znotraj. Čestitke. 😉

kje pa..
saj sm napisal da sem prilezel na vrh po lojtri..
lojtro pa prstaviš ponavadi z zunanje strani..

hehe

Če prekrivaš streho, se vsaj kak cm lahko vidi na podstrešje. Škoda, da nisi imel te časti. Mogoče ti bo pod novo staro vlado uspelo tudi to. Majhen korak za človeštvo, a velik za Simpla! 😉

kje pa..
tam je stal en človk in je s polivinilom zakrival vse poglede not..
tolk so se bal da bi kaj odnesl..
sam ne vem kaj..??
znanje..
marxove knjige..
al par loncev marmelade ki so bli tam v čošku..

A med naštetim ne vidiš nič pomembnega? Jaz bi se zagrebla…Sigurno je bil tam tudi kak pajek, ki prinaša srečo. Samo če je bila ura prava. Veš, ob nepravi uri nosi tudi smolo. Mogoče je bilo ravno to problem pri tebi.

New Report

Close