Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Paraziti pri odraslih

Paraziti pri odraslih

Če se je kdo srečal s paraziti v črevesju, jetrih, me zanima alternativno zdravljenje. Kako ste si pomagali, kakšne parazite ste imeli.

jst bi reku če se jih češ losat,pol se ne držat alternative ampak it h dohtarju k bo dal prava zdravila da se jih odprav

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kje si izvedela za parazite v jetrih???!!! Alternativno zdravljenje, zakaj? Le uradna medicina te lahko pozdravi …

najbrž jih je dobil/a tud zarad alternativnega načina hranjenja

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Alternatovno bi mogoče šlo, če jih lepo prosiš, da naj zapustijo telo in si najdejo drugo mesto za preživetje.

Se bojim da tudi alternativa ne bo postregla kaj drugega kot z naravnimi strupi. Zadeve morajo pocrkat pa je. S prepričevanjem ne bo šlo.

Katere parazite imaš? trihipizdoneko?

Joj, kakšni odgovori!!!

Dohtarji nimajo pojma!!! Toliko slabih izkušenj in žalostnih zgodb! Samo stran od njih. Res ti svetujem bioresonanco. Preverjeno deluje. So pozdravili parazita v možganih pri 5 letnem otroku.

Kak se dobi parazita v možganih?

http://sl.wikipedia.org/wiki/Podan{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dica

Kot vedno se oglašate tisti, ki nimate pojma. Bljak.

Naš fantič jih je dobil z vodo. Nekega parazita, ki se ga z vodo dobi v črevo, možnosti, da ti zaide v možgane pa je približno toliko kot zadeti na lotu. Oziroma uradna medicina pravi, da to teoretično ni možno – ja sej, zaradi tega je pa skoraj umrl. Čiste budale, ignoranti in da ne rečem kaj še.

če se človk hoče rešt parazitov mora it k dohtarju, kvazi bioresonančniki in zdravilci pa nimajo pojma, dohtar ti da diagnozo, pove za kere parazite gre in ti priskrbi zdravila, k pomagajo da se jih najhitrejš rešiš, al boš če maš rečmo trakuljo šel k zdravilcu, pa bo un neki čirule čarule delal pa vabu tisto takuljo ven, iz tega pa itak nau nič, mogoče edin psihološki učink da si kao ozdravljen

Ja kaj no, to zadevo uredu poštima prava medicina z zdravili. Res pa je zdravljenje malce dolgotrajno. Glej http://en.wikipedia.org/wiki/Pinworm#Treatment.

Ne vem, kaj ti hočeš slišati. Da se boš pozdravila, ker bo nek vrač (=bioenergetik, homeopat, itd.) skakal okoli tebe in mahal z rokami ali kaj in boš takoj zdrava.

je že bolš tabletka, kt pa eno alter zdravilo, tabletka je pridelana sicer kemično, alter zdravila so pa več al manj naravna, pol bo pa človk šu k alterju se zdravt za metljajem, bo dobu alter zdravilo, pa nau mel samo metljajev ampak zravn mogoče še gliste

BRAVO!

Le uradna medicina ti lahko pomaga!

Bioenergetiki, homeopati in ostali zdravilci so ŠARLATANI.

nč, treba bo začet bolj zdravo živet, pa kdaj kkšn futr prekuhat pa prepečt ne tolk surovga jest, pa bo mal manj šans da se boste okužl s paraziti, 3x šprican včasih tud nej slabu, alter zdravila pa pustit

Haha, tisti, ki bi rad pozdravil parazita alternativno, ga je tudi dobil alternativno.

Meni so na bioresonci povedali, da imam gliste. 70 evrov, da so mi jih odkrili, 50, da mi jih pozdravijo. Ja, itak, da me imajo za debilno.

Grem k zdravniku – o glistah ne duha ne sluha. Nobenih težav, nobenih parazitov že par let.
Koliko pokasirajo na račun naivnežev – za bruhat.

Grem stavit, da so tudi parazite v možganih odkrili in pozdravili na ta način.

Kdo je tebe kaj vprašal?? Zakaj toliko pišeš in pametuješ o tem, če nisi prebral ene knjige o tem dzravljenju? Jaz sem jih že mnogo in še marsikaj drugega, zato vem da to pomaga. Če pa ti nisi pa ne govori da ne pomaga. Poznam ljudi ki jim je to veliko bolj pomagalo kot kemikalije.

Groza kolk nimate pojma. Res žalostno. Če bi slišali našo zgodbo bi vas kap. Al pa tud ne. Za nekatere so zdravniki bogovi, zato pa je tako kot je. Pa ne govorit, če sploh ne veste, zakaj gre. Tudi sama nisem fanatik na zdravilce. Jih načeloma ne maram oziroma vem, da je danes že vsak drugi nek zdravilec, in da jih je verjetno 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šarlatanov in mazačev.

Kakšni pripravki? Pri bioresonanci? Ha, ha, ha. tukaj se vidi kako govorite na pamet. Samo imunski sistem ti aktivira in to tako, da ne daš ne v usta ne v žilo ničesar!!!!!!!!! Noro!

Sej pravim – jaz vem samo to, da če ne bi prišli do te gospe, naš fantiček ne bi dočakal novega leta. Tega kar smo dali skozi ne privoščim nikomur tudi vam dvomljivcem ne. Mogoče pa našo zgodbo kdaj podrobno predstavim tukaj gor že zato, da se bo vedelo, kakšno je naše zdravstvo. Ljudje nimajo pojma koliko je sranja pri naših dohtarjih oziroma zaradi njih. Zato pa je tako kot je. Vse zogdbe ostanejo skite. In to ni prav.

Torej če si ti tja šla samo zaardi glist bodi srečna. Tja gredo ljudje z veliko hujšimi boleznimi in jih pozdravijo. Ampak vsaki alternativni zdravnik tudi ni pravi, veliko jih to počne zaradi denarja. Če si ti šla prvu k njemu, pol pa k svojemu zdravniku si si sama kriva,ker ne morem verjeti da se zaj buniš, prvo pa narediš to.

Sem gledala oddajo o parazitih v možganih, tako da so. Tudi drugje v telesu. Poznam dekle, ki je imela parazite v očeh.

..je imel trakuljo sodelavkin mož. Dobil od lupčkanja z njihovim kužkom. Operacija je sledila, seveda, samo zdravila niso pomagala.

Na brzino – tole ti povem:

naš fantiček je šel iz bolnice s 70 napadi na dan!!!!!!!!!!!!!! Kvazi epileptičnimi. V bolnici so ga zašuštral s tako opevanimi kemikalijami. Vem samo to, da napadov po 3 terapijah na bioresonanci ni imel več in jih tudi po enem mesecu nima. Komu zdaj verjeti? Kaj praviš?

Vsi bi jemali samo kemikalije, medtem ko je toliko naravnih zdravil. Ogromno jih je, in pomagajo za marsikaj. Razumem da se po zdravilih poseže pri resni bolezni, ampak eni za vsako stvar. In jih nič ne briga, da je to vse bilo testirano na živalih.

Kdo je tebe kaj vprašal?? Zakaj toliko pišeš in pametuješ o tem, če nisi prebral ene knjige o tem dzravljenju? Jaz sem jih že mnogo in še marsikaj drugega, zato vem da to pomaga. Če pa ti nisi pa ne govori da ne pomaga. Poznam ljudi ki jim je to veliko bolj pomagalo kot kemikalije.[/quote]

dejstvo: gliste in nekateri paraziti se lahko prenašajo z zelenjavo in rastlinskimi deli torej lahko jajčeca preživijo če uživamo kakršne koli rastlinske priravke ( po vaše zdravila ) in najbrž če se bo človk k ma parazite zdravu z enmu rastlinskmu zvarkm, k je blažev žegn, lahko še dodatno okuž z drugo vrsto parazita za kero trenutno trpi, najlažje je pa enmu rečt to žri in boš ozdravljen, dohtar ti pa da kemijo pa blato mu nosš na kontrolo, da vid če se in kolk se še izločajo jajčeca, paraziti in deli parazitov

New Report

Close