Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parčkanje v lokalih – kaj pa, če ti ni do lokalov?

Parčkanje v lokalih – kaj pa, če ti ni do lokalov?

jonsi

kot d osedaj, tudi v bodoče ne boš poročena.  ker že tukaj ukazuješ. pa ne mi pisat na netu.  moški kot ga ti želiš, ne bo dovolil tega odnosa tvojega. v bistvu tudi ne bo dovolil ,da se tako žaljivo grdo vedeš do moških delavcev ki  pridno vestno delajo in žensk ki morajo konc dneva kaj pokazat.  kako naj jaz tebe peljem nekam ven, kamor jaz grem?  kako?  ne morem ti kupit obleke , ker si kratkonoga z deblo ritjo.  če mora bi obleka 34 max 36. timaš 40.  kako?  da bova šla nekaml pa se ne boš znala vest? pa boš ake izjave imela, nespsoštljive??  kako em bodo gledali? kje sem to grdo,neumno , kurbo našel??  me še zaradi tebe kje ven vržejo. kaj bom šel po avto pa boš oblečena ko cotlj.  kaj si normalna ti??

kaj si pa  d osedaj počela celi laif, celo otroštvo????  če bi treniral plavanje 20 let, bi imela moža. ozrioma bi vedela kje ga iskat.  čebi plesala bi šla tja.  če si hodila v kjižnico , kar nisi,  bi tam našla  nekoga.   ja, to je tvoj problem.  da sedaj vidiš, da si ničvredna.  da nič ne znaš. da nisi nič dosegla. da nimaš kaj  doprinest moškemu. kuhat ne znaš, športat ne znaš,  mogoče celo ločenka. če si ločenka in imaš otroke,  pol iščeš stap dadyja.  ne moža.   ja ne gre to tko.  bo treba prisit na realna tla. tisi 4.  od 0 do 10 si 4. povprečje. toje normalno. torje išči. normalnega moškega.  povprečnega. pa ne povprečnega videza. ker ti si ženska ti bi naj bila lepa.  vseeno je kako zgleda. važno da ima neko službo, da neki zna, in da te hoče poročit.  če boš takega dobila, mu bodi raje najboljša kurba in žena kar jih je. ker boljše ne boš dobila nikoli.   povem ti iskreno.  jaz sem to kar ti  misliš da želiš.  pa jaz tebe ne bi imel nikoli.  razumeš?  ne mislim nič slabega.  povem ti iskreno. ker lahko dobim mlado 23 letnoo suhico, blond, ozki boki,mala ritka, lepe joškice, lušna full, pridna, ubogljiva, prijazna, z ne veliko prevoženimi, in mi lahko da 4 froce.  jaz ji naredim otroka in hočem da mi skuha in mi da MENE MALEGA.  sam lepega kot je ona.  razumeš ti to???

čisto malo off topic-monovka kdaj torej kosiš pred hišo? 😛

Odgovor na objavo uporabnika
pinboks, 30.03.2025 ob 20:02

čisto malo off topic-monovka kdaj torej kosiš pred hišo? 😛

😄 ta teden bo res že treba. Čakam pa na nedeževen dan, drugače boš mi moral kosilnico pomagat spucat… javim pravočasno 😉

Kako si pa kaj s pucanjem žlebov in štihanjem vrta?

pridemo,ti samo javi in fajn navijaj zraven. 😀

Odgovor na objavo uporabnika
pinboks, 30.03.2025 ob 20:36

pridemo,ti samo javi in fajn navijaj zraven. 😀

👍 zmenjeno. 

New Report

Close