Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parfum-parfumska voda

parfum-parfumska voda

Ogledujem si parfum preko spleta. Pa me malo bega, ker piše nekje parfumska voda. Je to mišljeno parfum in ne toaletna voda?

Če piše parfumska voda pomeni da je parfum. Parfum veliko dlje diši kot pa toaletna voda.

Parf.voda ni parfum
PRAVI parfum je bolj intenziven, narejen med drugim z oljem,
kar pomeni da dolgo diši – kadar se ti nič ne vohaš, tri metre za tabo pa diši, je to parfum.

Parfumska voda je blažja, prej se razdiši, več jo je treba porabit za isti učinek, so pa cenejše od parfuma.

To se pravi, da najbolj močen je parfum, potem parfumska voda in nato toaletna voda? Ker cena opažam je ista za pafum in parfumsko vodo, torej se bom tega kar izogibala, ker nočem kupiti mačka v žaklju.
Hvala!

Tole pa nekaj ne bo v redu. Jaz bi se izogibala tekaih parfumov/spletnih strani, kejr je cena za parfum in parfumsko vodo ista/enaka. Nemogoče, da je. Običajno so večkrat dražje. 10 ml parfuma je bičajno dražji kot 50 ml parfumske vode … ali pa pač to ni to. Sicer pa parfum nudijo/izdelujejo res zelo redki, če sploh.

Jaz se EDT izogibam (se praviloma takoj razdišijo), razen če sploh ni v ponudbi EDP in si vonj res želim.

New Report

Close