parfum pudrastega vonja
Chloe Love, top! Mislim sicer, da je šel iz prodaje, ampak v Mullerju še imajo nekaj zaloge. Jaz mam še 3 ne odprte. Res.. noben vonj mu ni podoben.
Chanel Allure je tudi kar pudrast, je pa razlika v vonju med EDP in EDT. Odvisno kaj ti je bolj všeč. Meni sta oba. Tudi Allure Sensuelle super vonj, ampak mogoče že malo bolj spicy.
Pa Chanel nr.5 premiere, odličen.
Se strinjam, da zelo lepo diši, ampak meni se ne zdi pretirano pudrast. Pa tudi nič ekstra v primerjavi z drugimi njihovimi. Vsi Chloe parfumi dišijo zelo podobno. Izjema je res Love ❤️
[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/0259/7733/products/chloe_love_grande.jpg?v=1520730781[/img]
Če je zadeva še aktualna, jih je kar nekaj. Začnimo z Narciso Rodriguez Narciso, to je kvadratna škatla. Najbolj pudrasti je nežno roza barve, Narciso Poudree, potem imaš rdeči steklenički, Rouge EDP in po novem EDT, pa tudi bela potegne malo na pudrasto.
Love Chloe, kot že omenjeno, meni osebno ni všeč. Pa Kenzo tudi, oba, Amour in Flower sta pudrasta.
Zelo dober je L’Instant MAGIC od Guerlaina. Ne samo L’Instant, ampak mora biti Magic zraven v imenu. Za zelo sladek pudrast od iste znamke preveri Insolence, EDP in EDT.
Poglej še za Alaia Blanche, prozorna oziroma bela steklenička (ne škatla, mislim da so ravno kontra) in če najdeš kje, Valentina Poudre – mislim, da v Nami še imajo. Bolj sladko pudrast, a vseeno eleganten je Valentino Donna.
Bolj eleganten pudrasti vonj Prada Infusion d’Iris ali kar podoben, vendar dosti dražji, Chanel No 19 Poudre (ne navaden No 19, mora biti Poudre).
Trussardi My Name.
Nekateri ljubijo Dior Hypnotic Poison, rdeča okrogla steklenička. Je bolj zimski vonj, vanilija in mandelj. Mene zaduši in mi ni všeč, menda je pa zelo popularen.
Če iščeš cenejše, ima Intimissimi enega fajn pudrastega, pa Naomi in Christina Aguilera tudi. Pa L’Erbolario Iris.
Skratka, pudrastih vonjev je dosti, pa tudi sam pudrast vonj se razlikuje – ali bi kaj bolj sladkega ali ne, ali bolj make-up vonj ali spet kaj drugega. Je pa dober začetek:)