Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parfum rebeke dremelj

parfum rebeke dremelj

Zanima me ali je katera ze kupila parfum od rebeke dremelj. Slisala sem iz medijev, da ima kar mocan vonj in je zelo obstojen. Ker imam rada mocne parfume me res zanimajo preverjene izkusnje. Sedaj imam lacoste in sem kar zadovoljna. Ampak bi vseeno poskusila nekaj novega

Kdo pa je rebeka dremelj?

Sam res. Kdo je to?

Nisem kupila, ga zagotovo ne bom in ne poznam nikogar, ki bi ga kupil ali o tem razmišljal, ker gre vsem znancem zgleda tako kot meni na živce njena vsiljivost, samopromocija in njena osebnost nasploh.

Všeč mi je, ker vse, česar se loti, izpelje. Všeč mi je njena samozavest in energičnost. Vendar me nekaj moti na njej. Morda misli, da je strašno lepa, pa ni. Vsaj na fotkah je grozna. V živo je dosti lepša verjetno. Ne zdi se mi iskrena ampak narejena, upam, da se motim. Drugače si ok, Rebeka.

Oj,

sicer ga nimam in ga niti ne nameravam kupiti. Glede na to, da navajaš, da so ti všeč močni parfumi, pa ti lahko pomagam. Tudi jaz imam s tem težave, saj težko najdem takšnega, ki je dovolj močen in obstojen. Predlagam ti, da preizkusiš parfum Paco Rabanne (predvsem Black XS), ali pa morda parfum Roberto Cavalli (zlata škatlica pakiranja s tigrastim vzorcem). Po mojem, boš s temi bolj zadovoljna.

Lep pozdrav

Kateri parum je boljši, nevem. Baje od Vedeževalke Karin Ježovite tudi kar diši

https://www.myspirit.si/brezplacni-testerji

MI smo ga kupili mamici in ga ne uporablja. Parfum je ful močan. Takšen je, kot ga uporabljajo kakšne stare bakice….ful močan, zatohel, težek….

New Report

Close