Najdi forum

PARFUM

Mene pa zanima, kakšen parfum uporabljate.

Zaljubila sem se v Angel, a me je včeraj, ko sem ga hotela kupiti, prodajalka prepričala, naj kupim raje Chopardov Wish, ker je Angel pregrešno drag. Wish (30ml stane nekje 8.000 SIT) pa je baje čista kopija. Sem ga kupila in upam, da bom zadovoljna.

Ga je katera že imela oz. kateri parfum uporabljate vi?

Sladek dan vam želim.

Nataša

Jaz imam Trusardi-Light in mi je ful dobr. Problem je v tem da mi ga zmanjkuje in ga ne morem nikjer dobit, enostavno ga nimajo.
Všeč mi je tudi Kenzo, Venezia, 5 Avenue…

Moj najljubsi parfum:EXULT od Naomi Campbell.Absolutno!

tudi moj…pa tud naomagic ni slab….sam je exult še zmeri bolš…..

Oj! Meni pa je noro dober Sun od Jilsenderja.

Oj! Meni pa je noro dober Sun od Jilsenderja.

Moj najljubši je INTUITION od Estee Lauder. Dobila sem ga za Božič za darilo.

Imela sem Angel, ni me preprical. Zdaj imam ze kar neki cajta Gio od Armanija in mi je super!

1.exult
2.naomagic
3.diversty for women
4.jeans rose
5.pozabila sem kako se mu rece,ampak je tudi super,bom napisala ko bo zvedla

Kaj pa od Armanija Emporio vam ni všeč, ali pa BLV, ki je bil lani vonj leta?
Sprašujem, ker ga še nisem zasledila. Meni noro dišita.

Emporio sm uporabljala kr dolgo….kakšni dve leti…sam sm se ga počasi naveličala….mal spremembe mora bit….je pa res, da fuuul diši…

Meni je zelo všeč Hipnotic Potion od Diorja.

Tudi sama imam Wish, iz istega razloga… Všeč mi je pa Bulgari black, ki je sicer moški, ampak je mmmmm.

Pred kakim mesecem, je ena od vas omenjala tale parfum. Sem ga iskala na primorskem v ene 3 trgovinah, pa ga nikjer sploh ne poznajo….
A je kaka napaka v imenu?
TNX.

Sama imam okoli 10 različnih parfumov, tako da se težko odločim, kateri mi najbolj diši. Imam pa tudi sama WISH in sem z njim zelo zadovoljna :)))

Ali uporabljate samo enega ali jih imate doma več tako kot jaz ? Namreč jst osebno sem dobesedno nora na parfume, zato jih imam toliko.

Pozdravček !

Že dolgo, dolgo uporabljam Romo (Laura B.), četudi vmes kupim kaj drugega se vedno vračam k Romi.

Oba sem že imela in oba preklemano dobra. Trenutno imam od Chanela COCO MADEMOISELLE tudi ta je čudovit.

Lep dan

Tudi ta dva sta dobra za razliko od ostalih naštetih pred tvojima dvema.
Ne maram parfemov, ki se prodajajo na kle oz. litre in ga ima vsaka. Parfum ti marsikaj pove o osebi.

Drogerija Yves Rocher (menim, da se tako piše, nisem pa prepričana) se nahaja v Ljubljani v centru LECLERC. Ko prideš noter levo, kjer so tudi ostali butiki.

L.P. Blanche

tnx

Hehe… imam jih ene par… Uporabljam pa zdej samo ta dva. Očitno sta res tista “moja”, ker se držita na vrhu top lestvice že kako leto in pol.

KLasika, Be – CK
pa NY od Donne Karan.
pa ful lepo disi moski Obsession, tudi CK

Sem se spomnila, da sem enkrat imela Eden in je tudi lepo dišal. Tisti občutek, ko se zjutraj malo našpricaš in dišiš ves dan, pa diši cela soba po tebi mi je krasen. In pri Ednu je bilo tudi tako. Pa tudi Jadore lepo diši.

Nataša

Meni pa je ful dobra Maruša (tko se izgovarja). Pa Eden mi tud ni bil slab.

Meni pa Ultraviolet od Paccorabbane in NOA od Cacharela.

New Report

Close