Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfumi Essens 50ml 17 eur

Parfumi Essens 50ml 17 eur

Zdravo!

V Slovenijo je prišla nova linija parfumov Essens. Najprej sem jih preizkusila, sedaj pa sem se pričela ukvarjati tudi z njihovo prodajo, saj so za svojo ceno res dobri!

Na voljo je 40 ženskih in 20 moških dišave svetovno znanih blagovnih znamk, kot so C.Dior, Chloe, Chanel, Paco Rabanne, Escada, Armani, Calvin Klein…
Vsebujejo 20% oljno esenco, kar je najmanj 4 % več, kot parfumi, ki so na voljo v parfumerijah, poleg tega je vsebina shranjena v čudoviti steklenički.

Cena za 50ml je 17eur! Na voljo pa je tudi v 15m steklenički.

Če bi se želele prepričati o njihovi kakovosti lahko naročite tudi vzorček!

Pokukajte na FB “Parfumi Essens Tjasa” ali me kontaktirajte preko e-pošte: [email protected].

P.s.: Vabljeni, da mi pišete tudi vsi, ki bi se želeli preizkusiti v kataloški prodaji! Možnost lepega dodatnega zaslužka, delo od doma, …

Dišite, ceneje! 😉
Lp, Tjaša

Pozdravljeni,

neplačano oglaševanje na tem forumu ni dovoljeno.

Jaz sem tu moderatorka in delujem po principu, eno reklamo pustim, druge brišem.

Če se bomo vsi lepo in fer obnašali, bo tu prijetno za vse.

Prosim, da torej prenehate z nedogovorjenim oglaševanjem, sicer bom primorana javiti uredništvu in marketingu, da se dogovorite, kako bodo zaračunali takole oglaševanje.

LP,
Lenka

A to so tile točeni parfumi, ki niso original? Mogoče bi potrebno bilo tole poudariti, saj bi v nasprotnem primeru lahko kdo sklepal, da gre za originalni parfum.

Pozdravljeni,

a je kdo že kupoval neoriginalne parfume tukaj https://www.myspirit.si/parfumi-akcija?Vidim, da imajo ponudbo parfumi akcija, cene se mi zdijo ugodne ne vem pa kakšni so vonji, ali dišijo kot originali ali ne.

New Report

Close