parfumi fm group

Si želiš dodatnega zaslužka?Kdo si ga ne želi???Zaslužiš od 4€ do 6€ za prodan original parfum kot so Dolce Gabbana,Versace,Lacoste,Naomi,…Prodajaš jih pa za 12.90€.Plačan si še tudi od provizije.Delo je res zanimivo in dobro plačano.Za več informacij,pokliči!
041/636-833
http://www.freewebs.com/trobentica/

Sem ga probala pri prijateljici, Pure Poison (mimogrede, moj najljubši), diši niti PRIBLIŽNO NE TAKO KOT ORIGINAL (po 3 letih uporabe vem, kakšen je PRAVI vonj in mi nihče ne bo prodajal megle), razdišal se je pa V ENI URI. Tako da raje odštejem 50 €, imam pravi parfum, ki diši vsaj deset ur, na koncu se pa računica itak izdie – poceni parfum se razdiši takoj, rabiš ga večkrat nanašati, steklenička se ti sprazni petkrat hitreje, pa še vonj NI ENAK.

Točno tega, ki si ga omenila, ne poznam, lahko pa napišem, katere jaz vonjam kot identične. To so hipnotic poison, amor amor, the one. Te omenjam zato, ker sem jih že prej dolgo uporabljala in normalno, da sem takoj, ko sem dobila testerje, preverila ali gre za enak vonj. Meni se res zdi enak. In ja, tudi jaz sem dala za te parfume drogerijsko ceno. Nekaj dni nazaj sem kupila nov parfum, Ange ou Demon, ker mi je tako dišal, da se ga res želela (cene 30ml je 42€, 50ml je 62€, 100ml pa kar 89€). Tega parfuma žal med FM še ni, če bi bil, verjami, da bi ga vzela tam.
In še to, napisala si na SČ, da je razlika med cenami v parfumih največ 1 – 2€, kar pa tudi ni res. Pri omenjenem parfumu je razlika med ceno v Beauty worldu in kompas shopu 5€. Izgleda, da tebi ni problem dati denarja za parfum, tudi meni ni, obstajajo pa tudi take ženske, ki bi rade lepo dišale, pa si za 50€ parfuma ne morejo privoščit. Za 50€ lahko pri FM dobiš 4 različne vonje in če rad menjaš parfume, je to idealna poceni rešitev. Sicer pa vsak se lahko sam odloči in poskusi, teh 12.90 tudi ni taka cena, da se ne bi splačalo probat.

Pozdravljeni…
V Sloveniji je že nekaj časa na voljo znani ,vrhunski parfumi po zelo nizkah cenah.Za ženski parfum odštejete samo 12,90,enako za moškega,samo zaradi tega ,ker niso v orginal stekleničkah,vendar dišave so orginal.
Delam po širom Slovenije,tako kot zbiranje naročil teh parfumov imam tudi prezentacije o teh dišavah in samem zaslužku,kar ni tako nizki-nasprotno.
Vse ,ki vas zanima naročilo teh parfumov ali pa sam zaslužek se mi javite na mail:
Tu je le nekaj imen teh artiklov:
Davidoff Cool Water Woman (G)
Escada Escada Signature
Gucci Rush (GLR)
Elizabeth Arden Green Tea (G)
Giorgio Armani Acqua di Gio
Kenzo L’eau par
Naomi Campbell NaoMagic
Christian Dior J’Adore
Cacharel Noa
Lancome Hypnose
Calvin Klein Euphoria (DGFRL)