Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pariški-dunajski zrezek

Pariški-dunajski zrezek

Danes jaz kuham, moški.

Prosim za pomoč, kako se naredi tisti zrezek, ki je samo z jajcem in brez droptin, a je to pariški?

No, torej a se ga da samo v jajca pa potem na olje, ali tudi še prej v moko, potem pa še v jajce?

Hvala punce

Najprej v moko, nato pa v jajce, ne moreš sfalit.

moka, jajce, brez droBtin.

Lahko pa narediš pivsko testo in zrezke pomočiš vanje, preden jih počiš v olje.

Sam, da ne boš pozabu začinit zrezka prej =)

Lp


Zdej pa še obrazloži, kaj je to pivsko testo.

testo za palačinke z dodatkom piva (pa ne cele flaše:))


Porabil bo že celo flašo, le da bo šlo večji del direkt v grlo. :-)))

pa še eni dve na vrh, pol pa se ne bo več sekiral al bo dunajski al pariški al “a la art noveau”:))

New Report

Close