Najdi forum

Verjetno vas je blo ze veliko ki ste tukaj v Parizu..Jaz bi sel zdaj prvic na svojo roko in bi mi prav prisli vsi nasveti sploh pa naslovi kaksnih poceni prenocisc vsi vemo da je Pariz bojda precej drag….

pejt v kšen hotel bliz letališča, jest sem bil v enmu pocen.
no odločit se pa morš sam.
če si že v parizu pojdi še v disneylad pariz, k je nor.

A imas mogoce se kaksen naslov??

pOZANIMAJ SE MALO, KER VEM DA IMA MLADINA V pARIZU SVOJ SLOVENSKI MLADINSKI DOM IN SO ZELO PRIJAZNI. MISLIM, DA BI TI OMOGOČILI KAKŠNO PRENOČIŠČE.
OBVEZNO PA SI MORAŠ PRIVOŠČIT POGLED S SLAVOLOKA ZMAGE, KI JE ZARES FANTASTIČEN, PA NOČNO VOŽNJO PO SENI, ELIZEJSKE POLJANE,… SEVEDA PA NE IZPUSTI DISNYLANDA. UŽIVAJ (po francosko).

Jz sem bil v kampu-zelo ugodno

ja sej možnosti je veliko !

Ja se strinjam, zame je Pariz enkratno mesto. Ne pozabi na ogled pokopališča, kjer je pokopan Morisson, pa 3D kina La Geode, pa Sacre Coeur – tam kjer je sneman film Amelie,….
Kar se hotelov tiče, sem bila prvič v Hotel Campanile – cene ne vem, mislim da ni bil drag, baje pa je tudi veriga hotelov F1 solidna.
Vso srečo, mene bo Pariz še mal počakal!

LP S.

Pozdravcek iz Pariza. Sem ‘fille au-pair’ v blizini Pariza! Povej mi koliko denarja mislis nameniti za prenocisce in se bom pozanimala!
CMOK CMOK

Niti ni tako vazno..mesto me zanima in rad bi dobil najcenejso varianto..
Zal ne bom sel tja zdajle v kratkem mogoce jeseni..bi mi prisel prav vsak naslov telefonska,e mail..
ze vnaprej hvala!!

sel bom enkrat poleti verjetno je takrat tudi tezje dobiti prosto sobo..V glavnem ce kdo ve za kaksen poceni hostal ali kaksno drugo ugodno varianto z besedo na dan!!!

New Report

Close