Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parket v kopalnici

parket v kopalnici

kako se obnese?? ima kdo izkušnje??
bomo renovirali stanovanje in smo se navdusili za parket v kopalnici
lp

Verjetno je lepo, po mojem pa ni praktično.

mi imamo v kopalnici vedno mokra tla, tako da niti pod razno ne pride v poštev.

gagaga

Dobro se obnese, če je tikov parket in če je dvojno lakiran. Ni lepšega in bolj prijetnega za hojo kot tak parket v kopalnici, ima pa eno slabost, OBUPNO VISOOOOKA CENA! Če daš kaj drugega obstaja velika možnost, da boš v roku enega leta morala zadevo menjat, Tik se namreč uporablja tudi za varke, torej je res najbolj neopčutljiv na vlago in če je še lakiran…

meni je ful lepo, sam moraš dat tak les, ki se uporablja npr. za jadrnice. Vem da se uporablja Tik, pa neke tropske… je blazno drago, ampak meni zelo lepo. Če daš ta taprav les, je še bolj praktično kot ploščice, ker lahko praktično polivaš z vodo, ampak cena pa…

Hotla sem rečt, da se uporablja na Barkah. In ja, kopalnica bo lahko ves čas mokra in ne bo čisto nič hudega, ker je tak les prirejen prav za kopalnice. Tudi za vzdrževanje je zelo praktičen, lepo se briše in ni zahteven (saj veste kako je z lisastimi ploščicami:(() Res, ni lepšega in boljšega.

Za mokra tla pride v poštev le tikovina.

Sem pa videla v Italiji ploščice kot leseni parket.

saj imamo v mislih tik
pa ni tako zelo drag ,kopalnica pa ni vecja od 6-7m2
glede na to da izgleda res lepo

No saj sem hotela glih vprašati za velikost… ja madona pol pa nič čakat pa kar naročit! No jaz definitivno bi.

Koliko pa vam računajo m2 tika? Ker po mojih informacijah je izredno drag.

položi su kavčuk. tako maso, kot jo vidiš po raznih zd in bolnicah

Če je parket lakiran je mrzel kot ploščice in ni prav nič prijeten.

Karolina, vsi parketi so lakirani, pa zato nič bolj mrzli.

Moja kolegica ga ima in celo banjo na sredini kopalnice, tako da res voda prši na vse strani. V redu je.
Na dolgi rok je verjetno celo cenejši od ploščic – predvidevam, da se ga da pobrusiti in na novo prelakirati kot navaden parket. Ploščice se pa uničijo in nimaš druge, kot da jih zamenjaš.

Ja saj vem, prav zato sem hotela reči. Imamo ga po sobah in v dnevni, hotela sem le reči da če stopi nanj z boso nogo je ledeno kot ploščice.

hm… a ne drsi ko je mokro?

New Report

Close