Parket v kuhinji – da ali ne?
mi ga imamo in je uredu, sicer sele dve leti, razbili smo kroznik in se malo pozna, otrok se igra s konzervami in kadar jih zabija dol tudi naredi polkrogce, ampak ne zelo globoke…
od mokrote ni nic unicen, itak moras sporti pobrisati
na splosno priporocam, ker je lahko za cistit in toplo, da si lahko bos, si sploh ne predstavljam, da bi imela ploscice
Dobro jutro,
mi smo ga imeli v kuhinji…lep, topel…vse je bilo, do dne, ko smo odšli na morje in se je zadaj s steni, tam kjer priteče voda za pomivalni stroj..pokvarilo tesnilo. In je začelo kapljati, čisto počasi. Vendar toliko, da je bilo dovolj. Parket se je dvignil in morali smo ga menjati.
Uh, je bilo sranje, celo kuhinjo prestaviti in praktično v novi hiši…ga ne maram več . Sedaj imam ploščice..
Mi ga imamo in ga ne zamenjam. Tole o dvigovanju parketa če poliješ, ravno ne drži, ker ponavadi pa res če nekaj polijemo, vsaj pri nas, tudi pobrišemo. Ena je rekla, da so šli na dopust in se je zaradi izliva dvignil. To se bi prav vsaka stvar, samo ploščice ne. Jaz pa če ne bi imela talnega gretja, ploščic tudi pogledam ne za v kuhinjo. Prav tako laminata ne. Ta se šele dviguje. Pri moji mami se je na spojih skoraj ves dvignil, polito je takoj pobrisala ampak očitno še prekasno. Poleg tega je zeellllooo glasen. Bognedaj da ti kaj pade na tla.
No, v glavnem jaz prisegam na parket v kuhinji. Mi smo dali sedaj ko imamo malega tekača in razgrajača tekač (tepih) po tleh.
Mi imamo laminat in ga ne zamenjam za nic drugega, polagali so ga mojstri in resnicno nimamo takih problemov kot nekateri, ki so ga polagali sami ali celo kupili neko poceni varianto. 10 let je že položen in je še tak kot nov. Položili smo ga tudi v barvni kombinaciji, da ne izgleda tako industrijsko.