Parking Javno drkanje
Pozdravljeni
Enkrat sam bila na parking in mal.sam si vzela pavzo. Parkira se zravan tip ki je najprej normalo sedel v avto naenkrat opazam da si ga tip potegnil ven in zacel drkat nisam bila za to ampak me je zaco rajcat pa sam še jas zacela mal scegija po kratkem.smo.oba koncala in odpravila izbparkinga
Vglamnem vprasanje je ali se je vam kaj podobno zgodilo nekak me rajca to javno tako pa še neznac ga potegne kar ven kaj vi misli otem ?
Mene tudi rajca javno v avtu 🤭.. Če katero zanima in rajca obenem na piše… Sem pa 32 letnik iz okoli lj vitek.. Dost velik orodje 😋…
Če katero žensko dejansko rajcajo take igrice mi lahko piše v ZS ali pa na [email protected]
Pripiši “Parking”, da bom vedel na katero temo odgovarjaš
Beba880, 24.06.2023 ob 23:57
Pozdravljeni
Enkrat sam bila na parking in mal.sam si vzela pavzo. Parkira se zravan tip ki je najprej normalo sedel v avto naenkrat opazam da si ga tip potegnil ven in zacel drkat nisam bila za to ampak me je zaco rajcat pa sam še jas zacela mal scegija po kratkem.smo.oba koncala in odpravila izbparkinga
Vglamnem vprasanje je ali se je vam kaj podobno zgodilo nekak me rajca to javno tako pa še neznac ga potegne kar ven kaj vi misli otem ?
JA
- Danes grosuplje po 12.00 uri.. Če je katera za piši [email protected].. 😉
Pozdravljene
Mene tudi to zelo vzburi, velikokrat v javnosti vzamem mojega velikega korenjaka v roke, ter ga obdelam. Tudi punce ki me opazijo (ali v trgovini/ali parkingu), to zelo vzburi.
Sem sporten, 185cm, modre oci, velik tic.
Katero zanima, pisi tukaj ali pa [email protected]