Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Parking Javno drkanje

Parking Javno drkanje

Pozdravljeni

Enkrat sam bila na parking in mal.sam si vzela pavzo. Parkira se zravan tip ki je najprej normalo sedel v avto naenkrat opazam da si ga tip potegnil ven in zacel  drkat  nisam bila za to ampak me je zaco rajcat pa sam še jas zacela mal scegija po kratkem.smo.oba koncala in odpravila izbparkinga

Vglamnem vprasanje je ali se je vam kaj podobno zgodilo nekak me rajca to javno tako pa še neznac ga potegne kar ven kaj vi misli otem ?

Mislam da si žalosno nepismeno

Zdrkala sta vsak svojega kurca.

Mene tudi rajca javno v avtu 🤭.. Če katero zanima in rajca obenem na piše… Sem pa 32 letnik iz okoli lj vitek.. Dost velik orodje 😋…

[email protected]

Pridi za Savo pri tenisu kjer je tega veliko 🙂

Če katero žensko dejansko rajcajo take igrice mi lahko piše v ZS ali pa na [email protected]
Pripiši “Parking”, da bom vedel  na katero temo odgovarjaš

Odgovor na objavo uporabnika
Beba880, 24.06.2023 ob 23:57

Pozdravljeni

Enkrat sam bila na parking in mal.sam si vzela pavzo. Parkira se zravan tip ki je najprej normalo sedel v avto naenkrat opazam da si ga tip potegnil ven in zacel  drkat  nisam bila za to ampak me je zaco rajcat pa sam še jas zacela mal scegija po kratkem.smo.oba koncala in odpravila izbparkinga

Vglamnem vprasanje je ali se je vam kaj podobno zgodilo nekak me rajca to javno tako pa še neznac ga potegne kar ven kaj vi misli otem ?

JA

https://angelwomens.com/lvenJ

Danes grosuplje po 12.00 uri.. Če je katera za piši [email protected].. 😉

Pozdravljene

Mene tudi to zelo vzburi, velikokrat v javnosti vzamem mojega velikega korenjaka v roke, ter ga obdelam. Tudi punce ki me opazijo (ali v trgovini/ali parkingu), to zelo vzburi.

Sem sporten, 185cm, modre oci, velik tic.

Katero zanima, pisi tukaj ali pa [email protected]

Tud mene to rajca, se bolj, če bi bila naga in bi mi prišlo in bi me kdo gledal.. Ali pa bi se oba z rajcala kje v naravi.

Odgovor na objavo uporabnika
Metka968, 20.12.2024 ob 15:01

Tud mene to rajca, se bolj, če bi bila naga in bi mi prišlo in bi me kdo gledal.. Ali pa bi se oba z rajcala kje v naravi.

Obojestranska orala v naravi in pol se kak dogy.. 😊

To bi pa bilo lepo ja od kod si?

Metka oglasi se kaj …

Na: [email protected]

Se bova kaj pogovorila in dogovorila …

Lp Matej

New Report

Close