Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parking Očesna klinika Lj.

parking Očesna klinika Lj.

Punce, jutri zjutraj imam s tamavčkom pregled na očesni. Dopoldan, nimam urbane. Kje naj parkiram, da ne bo predolgo za hodit?
Pri blokih tam zraven so sedaj rampe, notri na Očesno ne spustijo, za progo je polno, pa niti ne vem, če se tam sploh lahko pusti avto.
Hvala.

Jaz parkiram na drugi strani Ljubljanice tam, ko so eni bloki, se včasih kaj najde, drugače pa v kakšni od tamkajšnjih ulic.

resno bi postavila vprašanje g. Županoviču kje bi on parkiral, če bi imel pregled na očesni kliniki, ker tam okoli sploh ni nikjer urejenega parkinga. Saj poznam odgovor…varnostnik bi mu dvignil rampo in parkiral bi znotraj, pred “navadnimi” smrtniki zastraženim območjem!

Ob progi ne parkiraj, zelo radi tam lisičijo (vsaj zadnje 2x, ko sem bila tam, sem jih videla).

Saj tam zraven je KOMZ na Zaloški, kjer je vedno polno norcev. Rečeš, da greš kakšnega obiskat in komot parkiraš.

Tudi brez urbane se lahko voziš z LPP. Plačaš pač z mobitelom.
Na tistem koncu si čedalje manj upam “ilegalno” parkirati. Ob železniški progi redno delijo lisice, so se pa razširili še na okoliške pločnike. Sem že doživela, da so imeli vsi avtomobili, parkirani na pločniku vzdolž ene ulice, lisice (kakih 10, 15 avtomobilov). Težko te opozorim na posamezno ulico, ker je pravzaprav, kakor jih piči. En dan sem dobila “obvestilo redarstva” v eni ulici, naslednji dan, ko sem kajpada parkirala v sosednji ulici, pa tam.
Vsekakor svetujem LPP.

Ocesna klinika je del drzavnega Ukc-ja in zupan nima z njo nic. Zakaj ze bi moral biti zravwn brezplacen parking?

Tezka bo, ce ti malo sprehoda ni tezko naredit, predlagam, da avto pustis pri penzionu Urska, zakoj za ppdhodom pod dolenjsko progo.

Ja, ob progi natikajo lisice (jaz sem tako našla avto v lisicah, ko sem z dojenčkom šla z očesne. Juhej! Potem mi je pa redar na otroka pazil, da me je drugi na bankomat peljal, da sem jima plačala, da sta mi odklenila lisice. Če ju ne bi bilo mimo, bi morala z otročkom na blagajno vzpenjače, da bi plačala …

Skrtaka, obup.
Parkiraj kjerkoli, kjer je dovoljeno, potem pa magari otroka v voziček, če ne misliš kupiti Urbane in odpešakajta na očesno.

Ne gre za brezplačen parking, gre za parking.

Ko grem na Polikliniko, se ne vznemirjam in pustim avto na parkirišču pri železniški postaji cel dopoldan, ko pa grem na očesno, pa je katastrofa.
Bi brez problema plačala, če bi bil kje relativno blizu kak parking.

Ne gre za brezplačen parking, gre za parking.

Ko grem na Polikliniko, se ne vznemirjam in pustim avto na parkirišču pri železniški postaji cel dopoldan, ko pa grem na očesno, pa je katastrofa.
Bi brez problema plačala, če bi bil kje relativno blizu kak parking.[/quote]

Naslednjic poskusi pri Urski. Res ni dalec.

Ajd, zdaj pa na hitro, kje je tale penzion Urška in podhod, če se pripeljem iz Dolenjske obvoznice oziroma iz smeri Fužin? Drugače bom verjetno parkirala kar v parkirni hiši UKC, pa bova šla peš. Saj zame ni problem, sam fante je pa glih tolk velik, da ni več za v voziček. Bi pa tud jaz raje plačala kot pa da me tam tri ure skrbi, kako bo avto, ko pridem nazaj.

Tudi jaz svetujem urbano, se en splača sekirat, kupiš skoraj v vsaki trafiki. Drugače pa parkirna hiša, ki je res draga.

Lahko poskusiš na tržnici Moste,samo dopoldne je ponavadi vse polno. ali po ulicah okrog tržnice, lahko parkiraš na drugi strani Ljubljanice(čez železnico nasproti očesne) ali pa v Štepanjskem naselju. Glede Urbane,če si večkrat v Lj se ti jo splača kupit, drugače pa Lpp lahko plačaš preko Monete.

Iz Zaloske zavijes desno proti Ocesni. Gres mimo zelezniske postaje in v prvem kriziscu, kjer lahko, zavijes desno. urska je prva stavba na desno, imajo bife in sobe, takoj zraven pa tudi parkirisce.

Thanks, bo za čez pol leta prav prišlo.

New Report

Close