Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parking Piran

Parking Piran

kje je najbolje parkirati v Piranu (cel dan)? V garažni hiši ali na parkirišču zunaj?

Kje zunaj?
Parkirišče spodaj, pred mestom je samo za domačine.

Najboljše je, da parkiraš v Luciji in greš z busom v Piran (če kupiš karto v predprodaji, stane 0,40 €). Tako delamo mi.

Ampak pazi s katerim avtobusom boš potem šel, ker tole 0,4€ ne velja za vse…
Mi smo karto kupili v Kopru (cena 0,80€) in šli na izlet v Piran, tja je bilo vse OK, karta uredu. Ko pa smo se vračali, pridemo na avtobus in šofer reče, da ta karta pa ne velja za njegov bus, torej smo jo kupili pri njemu in nas je stala skoraj 3€ za enega (seveda spet do Kopra). Ker je bilo grozno vetrovno in sta imela otroka dovolj smo šli, sicer bi šli dol in počakali “pravi” bus. Tale malenkost me je malo zmotila, ker turisti res ne vemo, kaj je kateri avtobus… Ko je govora o Piranu, bi mi raje parkirali v hiši zgoraj, peš se spustiš v mesto in potem nazaj… Cena parkirnine pa tudi ni pretirana.

Cena j 1,5 evra na uro, tako, da za ves dan se kar nabere….

Mi vedno parkiramo v garažni hiši in gremo s tistim brezplačnim busom , ki ima zraven PH postajo do centra mesta. Fajn je tudi zato, ker je avto v senci pa tudi varno se mi zdi saj je le nadzorovan prostor. So pa ti naši družinski enodnevni izleti praviloma cenovno precej dragi in se veliko bolj splača nekam za vsak tri dni kot tako (bencin+parkiranje, hrana zunaj +pijača+sladoled)

New Report

Close