Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice parkiranje letališče zagreb

parkiranje letališče zagreb

Da povprašem še tukaj; več glav, več ve.

Letim iz ZG, parkirnina na letalšču je samo na ure, nobenih popustov, nobenih pavšalov.
Ima kdo izkušnje, kje parkirat za kakih 10 dni. Kaj se splača drugega? Na vlak se mi ravno ne da hodit, ker so zveze slabe.
hvala

Kaj če pa te kdo odpelje in pride ko se vrneš pote?

Tako vsaj mi naredimo…

Pozanimaj se za parkirne hiše v mestu, ali še bolje izven mesta na relaciji Zg-Pleso. Tam pusti avto in s taksijem do letališča.

Jaz bi uporabila TOLE pa ne bi bila nikomer nič dolžna, pa še poceni je, ceneje kot se sam pelješ in parkiraš, pa še do vrat te dostavi. Za nazaj se pa spet zmeniš.

Deluxe parking airport zagreb
Blizu, jeftino, shuttle…

Prejšnji mesec, to je avgusta 2017, sem parkiral na http://www.rooms-zagreb-airport.com/parking.html . Bil sem zadovoljen in bom šel tja parkirat tudi še naslednjič. Vzel sem samo parkiranje, čeprav imajo tudi sobe (tako vsaj piše na spletni strani). Letališče ima sedaj nov terminal, ki se nahaja malo bolj stran, tako da do tja nikakor ni več mogoče iti peš. Torej je treba pri njih naročiti še prevoz, ki pa ni brezplačen, ampak ga zaračunajo 10 EUR v obe smeri. Za 22 dni sem plačal 77 EUR + 10 EUR prevoz =87 EUR. Napravil sem rezervacijo preko spleta, ki je obvezna in čisto v redu. Ob rezervaciji se ne plača nič, dobiš potrditev rezervacije na e-mail. Plačaš ob prihodu na parkirišče (čeprav ne vztrajajo in bi lahko plačal tudi ob odhodu domov). Kartic ne sprejemajo, sprejemajo pa gotovino v evrih. Avtomobilski ključ sem pustil njim, kar je na takih parkiriščih običajno (čeprav niso vztrajali in bi ga lahko verjetno tudi zadržal). Po priletu nazaj sem jih poklical po telefonu, da so nas prišli zopet iskat (shranite si torej njihovo tel. številko).

Parking Deluxe Airport Zagreb

New Report

Close