Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parkiranje na Bledu

Parkiranje na Bledu

Odpeljali smo se na kopanje v Bled. Parkirnega prostora nikjer ni bilo prostega. Tudi ob cesti pri železnici ne. En avto so celo gasilci vlkeli iz jarka. Skrtaka, klanec proti vili Zaka ob cesti bočno parkirani avtomobili, da še mimo nemoreš iti. Parkiram na travniku in nikogar ne oviram ampka za to nagrado sem prejel 100 evrov kazni. Hvala poštenim redarjem, da raje pobirajo parkirnino za tiste, ki so 30 min parkirali od plaže kot tistim, ki so parkirali 5 min. od plaže, ki celo ovirajo promet. Drugič bom parkiral kar na sredini kražišča bo bolj prav. Aja pa otroci se vam zahvaljujejo, ker ste jim odškrtnili večerjo. Fuj nepošteni redarji. In mi se gremo turizem, dol padeš.

Joj, da ti parkiraš na mojem travniku tud pokličem redarje. Sem pa prepričana, da je bilo še kakšno mesto prosto na plačljivih parkiriščih, tako da drugič ni treba iskat samo ob cesti..

Pa to je noro, še raje nalimajo listek, če vidijo registracijo iz LJ, da nisi Gorenc….
Ja mis mo tudi iskali, smo našli le ob železniški postaji. Mislim, da je 4 € za cel dan, spodaj pri jezeru 2€ na uro.
Najtu cenejši parking je res problem. Včasih pomaga samo, če ste dovoljzgodaj tam.
Drugače pa se mi tudi ne upamo reskirat in parkirat kje okoli, ker zagotovo dobimo kazen.

lp,D

Ljudje. ki jim pa stalno neki tipi parkirajo po travniku pa aeveda od navdusenja skacejo? Pismo, ne mores parkirat , kjer se ti zdi! Ste vprasali, ce smete?

Fuzbal plac na Bledu. Priporočam!

A lahko naslednjič, ko bom v bližini, pridem na tvojo zelenico parkirat?

Na zelenico pred hišo ne, ker tudi jaz nisme parkiral na tako zelenico. Na moj travnik, ki teče ob cesti pa kar izvoli.

Jaz bi dodala samo to, da je težko imeti s seboj kovance za celodnevno parkiranje. Parkomat v regatnem centru sprejema samo kovance in to dva EUR-a na uro. Bankovcev ne sprejema. Potem se pa znajdi. Zadnjič, ko sem bila tam sem prosjačila za ta drobiž in podaljševala vsako uro sproti. Naj postavijo take parkomate ki sprejemajo tudi bankovce. Lansko leto je bila tarifa parkiranja v regatnem centru en EUR na uro ali celodnevno parkiranje 5 EUR. Letos se plačuje na uro.
Meni so lansko leto obesili kazen deset minut po preteku plačanega parkiranja. Pa sem imela plačano za štiri ure. Res so modeli.

ta pravi turisti pridejo z busom al pa vlakom, avtomobilcke pa parkirajo prej v ksnem drugem kraju z ugodnejsim parkingom… slovensk turist se bo pa z avtockom tud v sekret zapeljal ce bo treba pa jamral da je dobil kazen pa se pleh mu je stolkel pa spraskal jezen folk.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Treba vas je lupiti! Če je denar za Bled, mora biti tudi za parkiranje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zakaj pša parkiraš v Zaki? Se ti ne ljubi 5 korakov peš? Parkiraš pred Bledom, greste malo peš ob jezeru, pojeste še kakšne kremšnite in spijete kavo! Ampak slovenclji kot slovenclji, na tujem, najraje na travi, če se le da, nič vprašat. In potem piz… kat, kako to,da ste dobili kazen! Tam je parkirišče, pobira se parkirnina, zastonjkarji pa ostanite doma!

Itak pa Slovencu sploh ne prebije, da je bilo čez vikend na Bledu in Bohinju pol Slovenije. In prav vsi bi radi parkiral točno na tist parking ob plaži.
Čez takle vroč vikend še bicikla nimaš kam naslonit, kaj pričakujete, če je že na avtocestnem izvozu ob 10-ih dopoldne zastoj.

aha 100 evrov ste mislili zagonit za večerjo, za parkiranje pa ni bilo tistih 10 evrov. Naučite se že reda in če škrtarite počnite to pri drugih stvareh, ne pri parkirnini.

Joj, veš, ali res pričakuješ, da počakajo pol ure, preden ti obesijo listek? Nekje je ta meja, bi morala sama paziti.

Še enkrat se mi ni zgodlo, da pri Ledeni dvorani ne bi bilo za parkirat… Je treba pa plačat, to je pa res. Samo ne vem, zakaj bi bil potem problem v nepoštenih redarjih?

Nekateri ste res pametni. Tistim ki napišejo prave odg. se vidi da razumejo. V nedeljo sem delal in nato na željo družine, družino odpeljal na Bled. Nisem parkiral na zelenici, ki je privat lastnina in tudi če bi, bi vprašal in plačal, bi vsaj vedel da je varno, tudi 10 evrov bi dal, če si pa z Bleda napiši naslov pa pridem parkirat k tebi samo da lahko parkiram, pa ne mislim nič slabega. Rad bi parkiral pa nisemimel nikjer in to 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Parkiral sem 20 min peš hoje od plaže in vi pravite da se nisem potrudil. Drugič, ko boš ti parkiral v Ljubljani bom pa jaz poklical redarstvo in ti ne bodo napisali kazni ampak ti bo pajek odpeljal avto tako da boš moral poklicati še taxi da prideš do njega.

Mi smo se kopali pri kampu, pa nebom sedaj parkiral v Kranju, da se lahko kopam na Bledu.

pametnjakovič ki ne pozna situacije ampak sam naklada.

Tipični hinavec

preber si tekst, pa boš videl da je parkiral 30 min peš hoje do plaže.

New Report

Close