Parkiranje na Brniku
sam sem že velikokrat koristil to storitev, ker veliko potujem in ne samo iz našega letališča tudi tujega, kjer so cene še višje zato ko sem odkril parkvia sem lahko parkiral bistveno ceneje kot bi na letališčih so zelo profesjonalni zato toplo priporočam parkvia za vse ,ki potujete po evropi ,Parkvia.
Lep pozdrav, prav ima ta gospod minotaver jaz sem našel preko parkvia /parkirišče Avgusta zelo zadovoljen parkiral, so me odpeljali na letališče in potem prišli tudi iskat zelo zadovoljen je pa rekel gospod da naj ga naslednjič direktno kontaktiram da je še ceneje za vse ,ki boste potrebovali številko za parkiranje na letalšču Ljubljana 041 743 943 gospod Goran.
Lep pozdrav -slaba samoreklama,sicer točno nevem kaj namigujete z to izjavo predpostavljam pa,da želite povedati da sem sam pisal na forum ampak vedno se najde nekdo,ki rad malo dreza.Sicer nisem človek ,ki bi se z nekom zapenjal rad bi pa samo povedal to ,da je to moja prva izjava na tem forumu lep dan še naprej vam želim .
ufff saj sem zanetil pravo malo vojno.G.Goran jaz bom šeenkrat napisal to, kar sem že zadnjič,zelo sem bil zadovoljen z vašo storitvijo.Kot ste pa že sami napisali vedno se najde nekdo,ki….ampak ta nekdo jaz mislim,da je vaša konkurenca,ker ko sem rezerviral parkirišče preko Parkvia sem videl ,da vas je kar nekaj,ki ponujate parkirna mesta okoli letališča tako da ste očitno nekomu stopili na žulj.Za vašo konkurenco bom pa še enkrat napisal Parkiral sem preko strani Parvia/ parkirišče Avgusta gospod mi je dal številko za direkten kontakt za še cenejše parkiranje 041 743 943 zelo zadovoljen.