Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Parkiranje na Brniku

Parkiranje na Brniku

alo ljudje parkvia vas reši po celem svetu za parkiranje.

sam sem že velikokrat koristil to storitev, ker veliko potujem in ne samo iz našega letališča tudi tujega, kjer so cene še višje zato ko sem odkril parkvia sem lahko parkiral bistveno ceneje kot bi na letališčih so zelo profesjonalni zato toplo priporočam parkvia za vse ,ki potujete po evropi ,Parkvia.

Lep pozdrav, prav ima ta gospod minotaver jaz sem našel preko parkvia /parkirišče Avgusta zelo zadovoljen parkiral, so me odpeljali na letališče in potem prišli tudi iskat zelo zadovoljen je pa rekel gospod da naj ga naslednjič direktno kontaktiram da je še ceneje za vse ,ki boste potrebovali številko za parkiranje na letalšču Ljubljana 041 743 943 gospod Goran.

Tale Goran se nič ne oglaša…..

Lep pozdrav -slaba samoreklama,sicer točno nevem kaj namigujete z to izjavo predpostavljam pa,da želite povedati da sem sam pisal na forum ampak vedno se najde nekdo,ki rad malo dreza.Sicer nisem človek ,ki bi se z nekom zapenjal rad bi pa samo povedal to ,da je to moja prva izjava na tem forumu lep dan še naprej vam želim .

Sicer sem pa izjavo zasledil čisto po naklučju in sem jo delil na naši strani in sem vesel, da nas je nekdo pohvalil to pa je vse ,kar sem želel.

Kako nenavadno naključje.

ufff saj sem zanetil pravo malo vojno.G.Goran jaz bom šeenkrat napisal to, kar sem že zadnjič,zelo sem bil zadovoljen z vašo storitvijo.Kot ste pa že sami napisali vedno se najde nekdo,ki….ampak ta nekdo jaz mislim,da je vaša konkurenca,ker ko sem rezerviral parkirišče preko Parkvia sem videl ,da vas je kar nekaj,ki ponujate parkirna mesta okoli letališča tako da ste očitno nekomu stopili na žulj.Za vašo konkurenco bom pa še enkrat napisal Parkiral sem preko strani Parvia/ parkirišče Avgusta gospod mi je dal številko za direkten kontakt za še cenejše parkiranje 041 743 943 zelo zadovoljen.

Lahko bi se zavedali, da je lastno reklamiranje ponavadi bumerang.

Najlepša hvala mini vojak ampak mislim,da niti vi in niti jaz nisva tukaj ,da bi iskala krivca jaz še vedno pravim: vedno se najde nekdo,hvala, ker ste ste oglasili ter lep dan.

Če pišete pod dvemi nicki to ne spremeni dejstva, da se lastna hvala pod mizo vala.

G.Goran a se pridruživa boju ali odnehava?

Mini vojak vredu je ampak, ne hvala lp.

a kdo spremla tale dvoboj,kaj pravite na samoreklamo tale ribič in domačin sta meni malo sumljiva ,ribič trdi da je vse res, kar pravi domačin sredi noči hahaaa

Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.A ne domačin?

ja in goli otok si lahko vrnete in ga uporabite z originalno vsebino. Bedaki, juge ni več. Gospod Pučnik je zaslužen gospod. Je pa res da se med ljudmi lepo uporablja letališče Brnik.

Domov

New Report

Close