Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parkiranje Tivoli

Parkiranje Tivoli

Že dolgo nisem parkiral po Ljubljani, pa ne želim plačevat kazni.

Zanima me, če parkiram v Tivoliju ob 5:30 zjutraj in se odpeljem ob 8:30 (med tednom).
Kako je s plačilom parkirnine?
A je v Tivoliju parkomat ali kako se to plača?

Hvala in lep pozdrav.

V Tivoliju je blagajna za plačevanje parkirnine. Ni drago.

Po novem se v tivoliju lahko plača tudi z urbano. In če se ne motim je prva ura zastonj vsaka naslednja pa 1 evro. Nekaj takega. Ne me držat za besedo. 🙂

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Torej, ko grem ven plačam na blagajni in to velja za levo in desno stran parkirišča.

Pred halo Tivoli je plačljivo parkirišče, plačaš pri rampi. Lahko pa v tistem križišču, kjer bi, če prideš iz centra, zavil levo proti hali zaviješ desno proti Pivovarni Union in parkiraš tam po ulicah zastonj.

Prvi 2 uri parkiranja sta 50 centov, vsaka naslednja ura pa še dodatnih 50 centov. Silno poceni. Je pa res, da ob 5.30 zjutraj dobiš parkirno mesto tudi pred kakšnim blokom, kot je opozoril “njegov sonček”.

lahko plačaš tudi na avtomatu, z gotovino ali urbano
pa zvečer je včasih rampa dvignjena in ni treba plačati nič

Zvečer rampa ni več dvignjena. Žal. Mislim pa, da ti računajo, kot da si parkiral do 8h zvečer. Parkirala sem namreč okoli 19.45 in odpeljala okrog 22.00, pa se mi je rampa odprla brez plačila.

Rampa je res bila zjutraj spuščena,
nisem niti poskusil, če bi se dvignila.
Tako da sem levem parkirišču glede na vhod.
Plačal sem 1 EUR do 8:30, enemu atu, ki je naokoli hodil s torbico.

New Report

Close