Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Parkiranje v LJ

Parkiranje v LJ

Pozdravljeni!

Ta teden se bom z avtom odpravila v Ljubljano v popoldanskem času in nato bom celoten večer odstona, nekje v jutranjih urah pa se vračam. Avto bi morala pustiti v okolice BTC-ja. Zanima me, kam bi lahko parkirala, da bi to bilo za avto predvsem varno. Parkirne hiše obratujejo le do polnoči, prihod pa je pričakovan okoli 3. ure zjutraj. Zanima me, če lahko avto kljub temu odpeljem iz parkirne hiše, ali bi morala počakati do 6. ure zjutraj, ko imajo odpiralni čas. Če se ta možnost izključuje, mi lahko prosim svetujete, kje bi lahko pustila avto za ta večer/noč? Razmišljala sem o parkirišču pri Koloseju, vendar dvomim v varnost.

Za vsak nasvet se vam lepo zahvaljujem.

Pozdravljeni, kolikor vem plačljive, parkirne hiše obratujejo 24ur na dan, 365 dni v letu. Na tem naslovu imate parkirna hiše ttp://www.sloveniaeventscalendar.si/si/storitev, morda Vam kaj pomaga. Drugače pa mislim, da če za par ur pustite vozilo pravilno parkirano mu ne bi smelo biti nič, kjer koli ga boste. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

New Report

Close