parkiranje v okolici UKC – LJ
S februarjem sem dobila zaposlitev v UKC v Ljubljani. Zanima me , kje v bližnji okolici lahko parkiram, da mi ne bo treba plačati in da ne bom dobila “obvestila redarstva”. Pa čim bližje naj bo, da ne bom dolgo hodila do avta in zgubljala časa, ker se moram pripeljati 50 km v eno stran in mi že vožnja veliko časa vzame.
hvala
Na železniški postaji ! Peš je do KC 10 minut, greš po Njegoševi, pa si tam, lahko greš pa na LPP. Ko si se odločila za službo, si gotovo vedela/videla, da KC nima parkirnih mest niti za bolnike, ki pridejo na dnevne preglede, kaj šele za nekaj tisoč zaposlencev. Če si zelo pomembna, potem ti bodo že uredili parkirng, če pa nisi potem je zgornja možnost najbolj racionalna.
Garažne hiše so po najmanj 150 EUR na mesec, je pa ena na Komenskega, pa ena na Kotnikovi, pa ena na Metelkovi, pa ena na Zaloški…. Cene poglej na spletu.
Predlagam, da daš tistih nekaj več kot 30€ za mesečno. Avto pustiš na obrobju, potem pa na bus. Seveda ti bo vzelo nekaj časa, a boš avto zagotovo našla tam, brez listka ali lisic. Zadnje čase okoli UKC-ja odvažajo avte s pajki svak dan, lisice so vsakodnevno, listki pa tudi. Verjemi, sem tam doma, pa še svojega avta nimam kje pustit, potem delajo gužvo pa še vsi vozači.
Na Šlajmerjevi med ZTM-jem in vrtcem ter mimo porodnišnice so označeni prostori, kjer se sme. Ne parkiraj pa na prehodu za pešce, od tam odvažajo.
Recimo okoli trgovine na Potrčevi, pa Bolgarska (kjer se po novem ne sme parkirat na cesti, so novi znaki, kršitelji dobivajo lisice). Dnevno so lisice in pogosto pajki na Grabovičevi, predvsem pod železnico ,recimo nasproti očesne klinike.