Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti parkiranje

parkiranje

Pred firmo kjer delam, na parkirnem prostoru za nas delavce ni dovoljeno parkirati avtomobila. Tam lahko parkirajo le pisarniški in tisti, ki imajo dovolilnice.
Ostali moramo parkirati pri drugi firmi, ki je od naše stran nekje 900-1000m.
Ker se do službe pripeljem 50 km in ker imam zaradi začetne artroze večino dni boleče in otekle noge, sem dala že spomladi prošnjo za dovoljenje parkiranja. o odgovoru seveda ni ne duha ne sluha. To pa hkrati pomeni, da me dnevno ustavlja in zapisuje varnostnik. Zamalo se mi zdi, da lahko tu prakirajo nekateri “navadni delavci”, (kot sem tudi jaz), ki so oddaljeni slab kilometer, jaz pa ki se pripeljem 50 km, povrh vsega še s težavami, kar sem izkazala tudi z zdravniškim potrdilom, pa ne.
Zanima me, ali me lahko in na podlagi česa, dajo na disciplinsko, s čimer mi moj majster grozi. Kaj naj sploh še naredim ?
Tu ne gre za princip, ampak res mi je 2 km dnevno hodit odveč, sploh ob 10 zvečer. V bolniško ne grem, ker je potem še manj denarja.
Hvala.LP

Spoštovani,

za kakršenkoli odgovor je potreben vpogled v akte vašega podjetja. Kakršnakoli kršitev teh aktov pa je razlog za disciplinski postopek.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close