parkirišče Politeama Rossetti
Koliko pa poznaš Trst?
V tem delu se ponekod da parkirati tudi po ulicah.
Sicer je pa urejeno parkirišče pod sodiščem, tam je tudi garažna hiša. Okoli trga Oberdan je parking. Če greste v gledališče popoldan je odprta tudi garažna hiša tik ob viale xx settembre, ko zaprejo trgovine se mi zdi, da je zaprto. Parkiraš lahko tudi na drugi strani via Carducci tam kjer imajo sedaj večinoma Kitajci trgovine.
Mogoče pa povej kaj poznaš pa ti drugače svetujem
Se opravičujem. Včeraj sem ostala brez računalnika.
Za nekoga, ki Trsta nič ne pozna je po moje edina pot po avtocesti do konca, sledite oznaki molo VII. Ko se avtocesta konča pridete na križišče T in zavijete levo. Ta cesta vas pripelje na dvopasovnico, na levi strani je morje, na desni boste pa videli piazzo Unita. http://www.tuttotrieste.net/varie/unita/001.jpg Ogromen trg, ki ga ne morete zgrešiti.
Ena možnost je, da parkirate kar tukaj. Do gledališče je cca 1,5km. Smotano, za visoke pete sicer pa prav lep sprehod.
Piazza unita – gledališče
Lahko se pa peljete še malo naprej, cesta naredi ovinek v levo in na semaforju zavijete v via Milano, na koncu te ulice levo (to je zelo široka cesta ena glavnih ulic, pazite, da ne zavojete desno saj gor gredo lahko samo avtobusi) in malo naprej je na desni strani trg Oberdan in ulica s parkingi.
Oberdan
Za lažjo vožnjo po Trstu imejte v mislih, da 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cest, ki so enosmerne poteka pravokotno ena na drugo in imajo kontra smer. Ena gor, druga dol, tretja gor, četrta dol itn. Če kje zgrešite torej naredite samo krog na začetek.
Če imate Garmina bo pa itak simpl. Vtipkate Piazza Guglielmo Oberdan in okoli tega trga je veliko parkirišč.