parkirišče v Portorožu
sem sicer z obale, ampak v Portorožu sem bila nazadnje pred več leti.:) tako da sprašujem tukaj, ker verjetno Ljubljančani boljše veste. Bi šla na plažo v Portorož (mivka), pa ne vem kam parkirat. lahko je tudi plačjivo, samo ne za eno uro s tistimi parkirnimi listki, ker bi šli za nekaj ur. Nazadnje pred leti sem se fajn namučila, da sem sploh kaj našla za parkirat. Ker grem s triletnikom bi šla z avtom, drugače bi se spravila kar na avtobus.:)
aha, hvala.
Mislim iti med delovnikom ne med vikendom.
Aha, pod Avditorijem je parkirišče za več ur parkiranja? Pa tudi pri Metropolu, očitno. ampak Avditorij se mi zdi malo bližji plaži, če se res da parkirat za več ur. Marina je pa še dlje.
hvala, saj mogoče bi res šla z avtobusom, samo potem čakat tisti avtobus, ki gre vsake kvarte enkrat pa not najbrž niti klime ni, pa vročina, pa tečen tamali…..
ma par let nazaj, ko sem se še vozila s trolo je bila klimatizirana:) ne vem zakaj zdaj misliš da ne bi bila:(
res da niso imeli notri 20 stopinj, ampak se je dalo. Kar se urnika tiče pa pač preveriš kako vozijo in se potem po temu orientiraš. Ni ti treba čakat na postaji celo večnost
link na urnik: http://gatekeeper.certus.si/VozniRedi/VozniRedi.aspx
Uh, sem šla gledat cenik. Šla bi s starejšo hčerko (13 let), nečakinjo (11 let) in sinom. Ena vozovnica v eno smer stane 3,10 evrov iz KP do Portoroža, se pravi bi za hčerko, nečakinjo in sebe dala 18,60 evrov v obe smeri. Se mi zdi kar drago. Bencin za avto tja in nazaj ter parkirnina po moje ne stanejo toliko. ali pač?