parkirna hiša ODERUŠTVO
To s parkirnimi hišami v Ljubljani, je še pač ena od NATEGUNSKIH obljub Jankovića….. Pred županskimi volitvami je obljubljal nizke oziroma normalne cene parkirnih hiš….. Ko je zmagal, je pa rekel, da nima vpliva na cenovno politiko parkirnih hiš, ki so v PRIVAT lasti.
No, v lasti – vemo koga, Anderliča, kajne ;))
ZASEBNIK (ne občina, ampak zasebnik) je za SVOJ DENAR (ne za javnega) zgradil SVOJ objekt (ne javnega) z namenom, da bo z njim služil. Občina Ljubljana nima interesa graditi TEBI, ki prideš 1x letno v Ljubljano, zastonj parkirišče. Tam okoli je še veliko hiš, nihče ti ne brani da eno podreš in zgradiš parkirišče, ki bo za vse obiskovalce zastonj.
Seveda pa NAMERNO zatajiš dejstvo, da bi morala mestna oblast zagotoviti JAVNO infrastrukturo za potrebe JAVNIH bolnišnic. Na celotnem območju KC ni biti za 1 promil javnih parkirišč glede na potrebe vseh bolnišnic na tem območju.
Ravno danes je bilo na POP, da še rešilci nimao kje parkirat ko gredo na onkološko ….
Seveda pa NAMERNO zatajiš dejstvo, da bi morala mestna oblast zagotoviti JAVNO infrastrukturo za potrebe JAVNIH bolnišnic. Na celotnem območju KC ni biti za 1 promil javnih parkirišč glede na potrebe vseh bolnišnic na tem območju.
Ravno danes je bilo na POP, da še rešilci nimao kje parkirat ko gredo na onkološko ….[/quote]
Zakaj bi morala MESTNA oblast, torej MOL ob drzavni bolnisnici poskrbeti za parkirisca??? In to brezplacna? Ko ji ta ista drzava z zakonom jemlje denar???
Parkirisc s cisto sprejemljivo parkirnino je okoli veliko. Ne brezplacnih, ampak skoraj. Morda celo bolj blizu od urgence kot pa parkirna hisa Sarabon.
Btw, se odgovor glede Urbane. Vai stirje se hkrati lahko vozitw z eno. Kaj ko greste v tujino tudi ne placujete parkirnine?
Ravno danes je bilo na POP, da še rešilci nimao kje parkirat ko gredo na onkološko ….[/quote]
Zakaj bi morala MESTNA oblast, torej MOL ob drzavni bolnisnici poskrbeti za parkirisca??? In to brezplacna? Ko ji ta ista drzava z zakonom jemlje denar???
Parkirisc s cisto sprejemljivo parkirnino je okoli veliko. Ne brezplacnih, ampak skoraj. Morda celo bolj blizu od urgence kot pa parkirna hisa Sarabon.
Btw, se odgovor glede Urbane. Vai stirje se hkrati lahko vozitw z eno. Kaj ko greste v tujino tudi ne placujete parkirnine?[/quote]
Ne tako ubitačno drage.
Ja, ta hiša je konkretno draga, poleg tega so še tam, kjer se zavija dali parkirna mesta. Tako se mi je že dogajalo, da sem morala zaradi avta, ki je bil parkiran tam rikvercat, da sem speljala ovinek, ko sem zapuščala parkirno hišo, kar je, ko je za tabo že en avto, precej zoprna zadeva. Imam namreč velik in dolg avto, ga obvladam, samo v tej garažni hiši pa ne gre drugače, zato, če se le da, raje parkiram na zunanjem parkirišču pred vhodom v urgenco ali na Metelkovi. Pa še cenejše je.
Btw, se odgovor glede Urbane. Vai stirje se hkrati lahko vozitw z eno. Kaj ko greste v tujino tudi ne placujete parkirnine?[/quote]
Ja, mol bi morala poskrbeti za parkirišča-seveda plačljiva okrog bolnic. Cena bi morala biti enaka kot pod kongresnim trgom. Bolniki plačujemo višjo parkirnino kot turisti. Zakaj? Po moje zaradi neizmernega pohlepa po $$. Tudi za rešilce bi moral bit prostor, da v miru parkirajo in počakajo na bolnike.V osmih urah ima šofer pravico, da parkira in se odpočije. Tako je v civilizirani družbi.
Le zakaj bi morala mestna oblast tebi zrihtat parkirišče. KC ni ljubljanski je slovenski! Torej naj KC najde zemljo jo odkupi in si zrihta parkiranje za bolnike, ki niso iz Ljubljane!Ali je pri vas v vukojebinah vse parkiranje zastonj! Potem pa tam ostanite in ker imate svoje bolnice se tudi tam zdravite. Plačujem javno zdravstvo, ne ljubljanskega!!
Kaj pa šetaš po centru in parkiraš v Mexiku! Parkiraj na ŽP, kjer je parkiranje za reveže poceni! Tudi pod kongrescem ni nek bankrot. Drugač pa v vukojebinah ostante, pri nas naj parkirajo tisti, ki imajo! In koliko ur si pošetavala po centru! Cel šiht očitno!!![/quote]
Daleč od tega. Šli smo pogledat viteze, za katere je Ljubljana delala reklamo. Na sredi se je uscalo in smo šli. Pa ne mi zdaj priskutit Ljubljane s svoim žabarstvom, jo obožujem, sem par let tudi živela tam, samo parkirne hiše so pa res oderuške. In tega tvoje pljuvanje ne more spremenit.
Kaj pa šetaš po centru in parkiraš v Mexiku! Parkiraj na ŽP, kjer je parkiranje za reveže poceni! Tudi pod kongrescem ni nek bankrot. Drugač pa v vukojebinah ostante, pri nas naj parkirajo tisti, ki imajo! In koliko ur si pošetavala po centru! Cel šiht očitno!!![/quote]
Daleč od tega. Šli smo pogledat viteze, za katere je Ljubljana delala reklamo. Na sredi se je uscalo in smo šli. Pa ne mi zdaj priskutit Ljubljane s svoim žabarstvom, jo obožujem, sem par let tudi živela tam, samo parkirne hiše so pa res oderuške. In tega tvoje pljuvanje ne more spremenit.[/quote]
Kje hudča so bili pa vitezi? A Emona 2000 misliš? A Rimljane? In če ste v vukojebini navajeni,da se pripeljete prav do vrat, v Ljubljani gremo kakšen korak tudi peš! Pa prihranimi, če nimamo!
Če nekoga pripelješ na urgenco, se ponavadi mudi oditi nazaj in spremljat tistega, ki ga pripelješ, tako, da sprehod ob 3,15 ponoči z železniške postaje odpade. Prijateljica noči pa vsaka, ki pripelje bolnika na nujno, še ni.
Pa kakšen človek moraš to bit, da napišeš “vukojebina” ?
Brezobrazen primitiven in nevzgojen z balkanskimi navadami in korenin od dol, verjetno !