Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek parkirna hiša Šentpeter

parkirna hiša Šentpeter

Sem gledal, vendar ne najdem.

Koliko je cena za parkiranje v omenjeni p.hiši?

Rabim za parkirati v okolici KC, če je mogoče kje ceneje.

Parkiranje na parkirišču pri železniški postaji ni predaleč, je pa občutno ceneje.
Prav tako je eno malo parkirišče na začetki Njegoševe, kako pa je prek dneva zasedeno, pa žal ne vem (prav tako plačljivo).

Nasproti pediatrične, 1 evro/uro.

Barca, tisto parkirišče, kjer si ti včasih parkirala, je že nekaj časa kjuzo in bo še nekaj časa, ker se nekaj kregajo s sosedi.

Drugače pa je parkirišče še pod trgovino Hofer in nasproti urgence /po Japljevi levo/. Jaz vedno tu parkiram.

Morski galeb – jaz parkiram kar pri železniški, tistega na začetku Njegoševe (nek avtopreprodajalec) sem opazila dobesedno mimogrede, ko sem šla proti Polikliniki.

Koliko pa staneta parkirišči tam, kjer ti puščaš avto? Ker jaz ga pustim par ur…

1 ura 1 evro. Tudi tam na Njegoševi, kjer je zdaj kjuzo, je še vedno tabla 1 ura 1 evro.

Za goste lokala Štorklja je parkirišče brezplačno. Spiješ jutranjo kavico in greš šele nato v KC…

za parkiranje tej parkirni hiši nasproti KC sem za čas od približno 12:30 do 14:30 plačala 4,30 eur. za vse ki mogoče ne veste-če parkirni listek izgubiš, moraš plačat celodnevno parkirno karto, ki znaša 39 eur!!!

New Report

Close